• Newbie
Balibetov Premium Yerba Mate Gourd - Urugvajski mate - kožna omotana - uključuje bombilu i četkicu za čišćenje od nehrđajućeg čelika.

Balibetov Premium Yerba Mate Gourd - Urugvajski mate - kožna omotana - uključuje bombilu i četkicu za čišćenje od nehrđajućeg čelika.

KM 39.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Odabrani mate Gourd - Balibetov Premium Tird napravljen je od većih odabranih plodova. Set uključuje; Posteljina torba, prirodni tik, bombila od nehrđajućeg čelika bombila i četkica za čišćenje. Prsten vrh čini od umjetničkog djela. Uživajte u partneru - napitak bogat antioksidansima i hranjivim sastojcima originalan način, sa svim prirodnim tihom!. Autentični ručno izrađeni - nema strojeva, jedinstveni stil i umjetnička djela čine svaki komad jedinstvenim. Svaka kalabaš tird raste jedinstveno, u svom vremenu i obliku. Ne dva su ista. Neki su veći, neki su manji. Priroda ne ponavlja - stvara. Godine prolaze pored i svaki pijesak donosi slatke uspomene i posebna osjećanja jedinstvenim ukusom koji može pružiti samo prirodni vijak. Premium Detalji - najviše premium mate tirda na tržištu. Ručno rađeni umetnici sa kvalitetnim završecima. Zamotana u originalnu argentinsku kožu i isklesanu vrpcu od nehrđajućeg čelika. Prirodno voće pruža izvrstan ukus pića. Idealan proizvod za ličnu upotrebu ili kao prekrasan poklon. Bogata povijest i poznate koristi - kalabash tird je tradicionalni način u kojem se mate uzima, uglavnom napravljen od svojevrsne "bundeve" nazvanog Lagenaria. Biti izrađen od potpunog prirodnog voća, Mate Tijek mora biti izliječen, za brtvljenje pora, izbjegavajte gorčinu i pukotine. Pakiranje uključuje priručnik na španskom i engleskom jeziku sa jasnim uputama kako se izliječiti i pripremiti za najboljeg dosadašnjeg iskustva!. Garancija zadovoljstva - Vaše zadovoljstvo je naš glavni prioritet. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni ili imate bilo kakvih problema s proizvodom, pošaljite nam e-poštu i dajte nam priliku da ga riješite.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji