• Newbie
Kooku XXLS anime gaming Keycaps 6.25 u svemirski ključ 5-Sided Dye sublimacija Pbt Keycap, prilagođena kapa za DIY mehaničku tastaturu za igre (Cherry Switch)

Kooku XXLS anime gaming Keycaps 6.25 u svemirski ključ 5-Sided Dye sublimacija Pbt Keycap, prilagođena kapa za DIY mehaničku tastaturu

KM 26.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dužina je 6,25 u, oko 11,7 cm. Razmaknica Je Cherry Profil Koji Je Malo Niži Od Oem Profila. Razmaknica Nije Samo PBT Kapica Za Ključeve Sa Neverovatnim Procesom Štampanja Pod Bojom, Već I Prelepa Slika. Koristi Se Napredni Proces Subblimacije Boje Sa 5 Strana Kako Bi Slika Bila Jasna I Ostala Uvijek Nova. Molimo Pogledajte Detaljne Dimenzije Na Slici. Veza ima samo razmaknicu tastature i izvlakač tastera, ne uključujući tastaturu. Dužina je 6,25 u, oko 11,7 cm.Razmaknica Je Cherry Profil Koji Je Malo Niži Od Oem Profila. Razmaknica Nije Samo PBT Kapica Za Ključeve Sa Neverovatnim Procesom Štampanja Pod Bojom, Već I Prelepa Slika. Koristi Se Napredni Proces Subblimacije Boje Sa 5 Strana Kako Bi Slika Bila Jasna I Ostala Uvijek Nova. Molimo Pogledajte Detaljne Dimenzije Na Slici. Veza ima samo razmaknicu tastature i izvlakač tastera, ne uključujući tastaturu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji