• Newbie
Bily muslin baby swaddle omotajući pokrivače. pamučna super mekana i prozračna luksuzna pokrivačica za nova rođena novorođenčad, dječake, djevojke, mališane.

Bily muslin baby swaddle omotajući pokrivače. pamučna super mekana i prozračna luksuzna pokrivačica za nova rođena novorođenčad,

KM 10.85
Dostupnost
Proizvod je dostupan

100% pamuk. Uvezeno. ❤️Premijum pamuk muslin sa jedinstvenim dizajnom : Bilyov jedinstveni dizajn zajedno sa savršeno šivenim ivicama koje osiguravaju trajnost tokom vaše svakodnevne upotrebe, čineći ćebe, čineći bok sa pranjem i mekšem pranja. ❤️Soft & Prozrači : Napravljen od 2 sloja premium mekih muslinskih pamuka, Byly Bombets pružaju maksimalnu mekoću i prozračnost za vaše dječake i djevojke. ❤️ Hultiplena svrha : Naše elegantne pokrivače mjere 47 x 47 inča što je velikodušna veličina za swadling bebe bilo koji način na koji želite, uvijek savršeno zamotano za dobar san! Možete koristiti i pokrivač za pokrivanje vaših kolica, madraca, autosjedalica i playmats ili koristiti kao primanje pokrivača, burp krpom, sestrinstvo, pokrivač za piknik i pokrivač. Savršeni poklon : Od roditelja do roditelja naš je cilj da vam donesemo kvalitetne proizvode koji podržavaju vaše roditeljsko putovanje u svim fazama ranog djetinjstva. Bilyov super mekani muslin pokrivač savršen je poklon za tuševe za bebe, rođendane ili samo da pokažu koliko vam se brine za svoje prijatelje i porodice sa bebama i mališanima. Dajte najbolje za svoje najmilije! BILY BEXTETS su obavezni za sve novorođene bebe i mališane! ? Materijal : 100% siguran pamuk, dvoslojni muslin? Veličina : 47 inča x 47 inča? Višenamjenska : primanje pokrivača, prekrivač, primanje pokrivača, sestrinstvo, sunčanica, sazata za kolica i autosjedalica, presvlačenje, reprodukciju, ručnik za kupanje, šara za mame.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji