• Newbie
Obrldpao flameless Candles battery Operated Candles with Timer, Real Wax Led Candles with Remote Real Wax for Home/Wedding Decor(zlato)

Obrldpao flameless Candles battery Operated Candles with Timer, Real Wax Led Candles with Remote Real Wax for Home/Wedding Decor(zlato)

KM 2.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kristalizovane voštane sveće su više od sveća-one su umetničko delo. Svaka sveća je izrađena posebnom tehnikom koja kontroliše temperaturu i proces sipanja, što rezultira zaista jedinstvenim proizvodom koji je i lep i izdržljiv. Savršeno za dodavanje topline i ambijenta svakoj prilici, od Božića i vjenčanja do Noći vještica i ugodnih noći. Sigurno i praktično : sveće bez plamena su bezbedne za upotrebu u blizini dece i kućnih ljubimaca, jer ne stvaraju opasnost od dima ili požara. Takođe su bez kapanja i nereda, što znači da nećete morati da brinete o čišćenju rastopljenog voska ili mrlja na svom nameštaju.Dovoljno su raznovrsni da ukrase svijećnjake, kamine, trpezarijske stolove, barove i još mnogo toga. Pogodna funkcija daljinskog upravljanja i tajmera-daljinski upravljač sa 10 tipki omogućava vam jednostavno uključivanje/isključivanje, podešavanje svjetline i treperenja i postavljanje tajmera na 2/4/6/8 sati. Svijeće će ti se paliti svaki dan u isto vrijeme i automatski se gasiti. Sa dometom do 20 ft, jedan daljinski kontroliše sve vaše sveće, čak i na teško dostupnim mestima. Baterija radi praktičnosti : svaki paket uključuje 3 LED sveće bez plamena (D : 3"×H : 4"5"6), detaljan priručnik i praktične daljinske upravljače sa 10 tastera. Naše sveće su dizajnirane da koriste 2 AA baterije, koje ne samo da traju duže od 3 AAA baterije, već takođe olakšavaju upravljanje manjim brojem baterija. Garancija zadovoljstva-uvjereni smo da će vam se svidjeti naše svijeće bez plamena, zbog čega nudimo garanciju zadovoljstva. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni kupovinom, uradićemo sve što možemo da to ispravimo.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji