• Newbie
Univerzalna garažna vrata donje prag za brtvu gumena traka sa ljepilom, DIY Vremenska zaštita od vremenskih uvjeta Zamjena vremena)

Univerzalna garažna vrata donje prag za brtvu gumena traka sa ljepilom, DIY Vremenska zaštita od vremenskih uvjeta Zamjena vremena)

KM 10.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Svaka brtva se malo duže mjeri kako bi se osiguralo da dobijete pravu duljinu, možete smanjiti veličinu koju želite samo oštrim nožem ili markanjem za prilagođavanje vašeg poda. 3-3 / 5 "omogućavaju savršenu dimenziju za vašu garažu. Posebno je dizajniran da izdrži ekstremnu temperaturu, kažnjavanje vremenskih prilika i dnevnog lista za automobile, koji se neće puknuti, premještati ili razbiti kada se pravilno instalira, može se koristiti na betonskim, asfaltnim, obojenim ili obrađenim površinama. Opća garažna traka za brtvljenje vrata, zamjena gumenu vremensku traku na dnu praga garažnih vrata. 【Superiorni trajni materijal】 Garažna praga zaptivača izrađena je od fleksibilne EPDM gume, netoksične, izdržljive i ekološke opreme. Možda se može udvostručiti kao radionica ili ostava. Zbog toga su vam potrebna vremenska traka za garažnu vrata. 【Jednostavno instalacija】 Ova garažna zaptivača vrata može se brzo i jednostavno ugraditi, što štedi vaš dragocjeni Vrijeme. Fleksibilnost - Nije lako deformirati tokom upotrebe, bez oštećenja poda, protiv klizanja mogu spriječiti lične ozljede. Posebno je dizajniran da izdrži ekstremnu temperaturu, kažnjavanje vremenskih prilika i dnevnog lista za automobile, koji se neće puknuti, premještati ili razbiti kada se pravilno instalira, može se koristiti na betonskim, asfaltnim, obojenim ili obrađenim površinama. Ako vaša stara garažna brtva vrata rade svoj posao, a sada primijetite da se voda viđa u prebivalištu, vrijeme je da se kupimo našu novu dugotrajnu brtvu na vrata. Nazubno uređena baza stvara idealnu površinu za pružanje odlične prijave za brtvilo i pod. Garaža Čitačina i smanjuju troškove grijanja ili klimatizacije, štedeći novac za vas. Nazubno uređena baza stvara idealnu površinu za pružanje odlične prijave za brtvilo i pod. 【Jednostavno instalacija】 Ova garažna zaptivača vrata može se brzo i jednostavno ugraditi, što štedi vaš dragocjeni Vrijeme. 【Fleksibilno podešavanje】 Traka za brtvljenje garažnih vrata je dugačka do 10 '~ 20' (oko 3 ~ 6 metra), možete rezati ovu traku da biste prilagodili prag poda. Brtve formiraju vodonepropusne brtve između dna vrata i kata, držite vlagu i hladan zrak da se viđaju kroz pukotine oko garažnih vrata. 3-3 / 5 "omogućavaju savršenu dimenziju za vašu garažu. Garaža Čitačina i smanjuju troškove grijanja ili klimatizacije, štedeći novac za vas. Superiorni trajni materijal】 garaža Prag zaptivača izrađena je od fleksibilne EPDM gume, netoksične, izdržljive i ekološke opreme. Otporna na vremenske uvjete - Garažna zaptivna traka za vrata sprječava hladno zrak, kišu, snijeg, vodu, prašinu, lišće i vlagu da uđu u vašu garažu kada se zatvore. 【Specijalno žuti dizajn vrata】 Garažna brtva na vratima sa žutim sigurnosnim trakom Provjerite da li se u i izlazim i vani vidljivi vidljivi sigurnosni traka.

U svojstva

Material:
EPDM Rubber

Proizvodi u kategoriji