• Newbie
21 Set od 2 lampe za kontrolu dodira sa 2 USB & AC utičnice, 3-smjerne zatamnjene moderne lampe za noćni ormarić u spavaćoj sobi za čitanje u dnevnom boravku, bijele lampe za noćne lampe, uključene LED sijalice od 5000k.

21 Set od 2 lampe za kontrolu dodira sa 2 USB & AC utičnice, 3-smjerne zatamnjene moderne lampe za noćni ormarić u spavaćoj sobi za

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

❤️【Odlični USB A+C portovi za punjenje i AC utičnica】da li se ikada borite da pronađete utičnicu za punjenje u mraku noći? Ova moderna stolna lampa za spavaću sobu opremljena je USB a za brzo punjenje, USB C portovima (5 V/2.❤【Set od 2 3-smjerne noćne lampe sa mogućnošću zatamnjivanja】dodirna lampa sa mogućnošću zatamnjivanja ima 3 nivoa svjetline.000+ sati, eliminirajući potrebu za kupovinom dodatnih sijalica. Naša stolna lampa ima tri nivoa svjetline zatamnjenja, što može zadovoljiti različite ekološke potrebe za hranjenjem, čitanjem i Kancelarijom.1 A) i AC utičnicom (120 V) za vaše udobnosti, nema više brige o nedovoljnim utičnicama za punjenje!. ❤️【Uključene su 2 LED dnevne sijalice koje štede energiju】 : ova lampa za spavaću sobu dolazi sa dve LED sijalice koje se mogu zatamniti, 6 W (60 W ekvivalentno), štedeći do 90% energije za smanjenje troškova električne energije. (Niska, srednja, visoka), što vam omogućava da podesite svjetlinu svjetla. Paket Uključuje : . ( Ako imate bilo kakvih problema sa našom stolnom lampom, kontaktirajte nas putem okvira za poruke, a mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata).1 A) i AC utičnicom (120v), što vam omogućava da punite do tri uređaja istovremeno. Dajte stabilno, meko osvjetljenje bez treperenja ili odsjaja, štiteći oči. Sa 800 lumena i 5000k prirodnog svjetla, ove sijalice imaju vijek trajanja od 25. Naša tabela lamp je opremljen sa brzim punjenjem USB A i USB C priključcima (5 V/2. Odaberite nas za kvalitet, stil i sigurnost. jednostavno dodirnite bilo koji metalni dio lampi noćnog ormarića da prebacite postavke sa niskog na svijetlo, tako da ne morate petljati okolo za prekidačem usred noći.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji