• Newbie
Projekciona lampa zalaska Sunca od Golden Hour – Premium fleksibilni plavi Tronožac sa rotirajućom glavom od 360 – pričvrstite na bilo šta za snimanje fotografija, za ambijent, estetiku i još mnogo toga!

Projekciona lampa zalaska Sunca od Golden Hour – Premium fleksibilni plavi Tronožac sa rotirajućom glavom od 360 – pričvrstite na

KM 33.30
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Nove fleksibilne noge Stativa i rotacija za 360 stepeni - ponesite ovu LED lampu za Zalazak sunca sa sobom gdje god da krenete! Povećana fleksibilnost vam omogućava da ga prikačite na bilo šta! Noge Stativa su izuzetno fleksibilne-oblikujte ih u obliku lampe za Zalazak sunca kako biste proizveli svjetlost iz različitih uglova. To ga čini jedinstveno odličnim za snimanje fotografija; kao noćno svjetlo; stvaranje ambijenta i još mnogo toga!. Zlatni sat 24/7-fotografisanje? Propustio si zlatni sat? Sada ne morate da brinete. Iz komfora vašeg doma možete napraviti prelepe fotografije zlatnog sata bilo gde bilo kada!. Dekor stola-ne pristajte na dosadne i blage crne projekcijske lampe. Ovaj novi estetski dizajn omogućava vam da ga izložite-čak i kada se ne koristi. Postavite ga na svoj sto za stvaranje blistavog radnog sata!. Izdržljiva projekciona lampa za Zalazak sunca - naša lampa za Zalazak sunca izgrađena je od najkvalitetnijih materijala po najvišim standardima kvaliteta koje možete očekivati. Koristi jak predajnik i refraktor koji omogućava zlatnom sjaju da ima veći opseg projekcije i površinu koja emituje. Garancija zadovoljstva-naše Projekcijske lampe za Zalazak sunca prolaze kroz rigoroznu inspekciju i testiranje kako bismo osigurali zadovoljstvo naših kupaca! Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni zbog čega su naše lampe podržane 30-dnevnom garancijom zamjene našeg proizvođača.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji