• Newbie
Highlander Sklopivo sjedalo Najbolja stolica za kampiranje, planinarenje, stadion i više, vodootporan i lagan džep, udoban i jednostavan podesiv.

Highlander Sklopivo sjedalo Najbolja stolica za kampiranje, planinarenje, stadion i više, vodootporan i lagan džep, udoban i jednostavan

KM 18.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

☁️ 【Učitajte udobnost sa sobom】 - Mat sedišta je savršen dodatak za sve. Bez obzira da li vi ribolov, kampiranje na plaži, imaš izlet, na festivalu ili na stadionu; Highlander vanjsko sjedalo pružit će vam izvanrednu udobnost i podršku bez obzira gdje sjedite. ? ️ 【mokra trava? Nema problema!】 - izgrađen od pjene velike gustoće i tvrdog izdržljivog poliestera sa vodootpornim premazom. Značenje - ostat ćete suvi na udobnom obloženom sjedištu čak i kad je tlo mokro. ☁️ 【Lagana. Kompaktan. Prijenosni】 - 0,79lb (isti kao 14 ribljih prstiju). Veličina L15 "XW15" XH1.5 "preklopljena (L15" XW15 "XH14" odvijala se). Ovo izuzetno vanjsko sjedalo lako se može uzeti sa sobom na bilo kojem putovanju. Bez obzira da li ste napolju za svirku, planinarenje ili u vrtu. Pogodna integrirana ručica za nošenje omogućava vam da se nosite ručno ili ga samo pričvrstite u torbu. ? 【Dodatna memorija】 - sa džepom mrežice na stražnjem dijelu mjesta možete uzeti sve one dodatne stvari koje bi vam možda trebale s vama ili zadržite važne predmete blizu ruke. ? 【Izdržljiva udobnost】 - ojačani šivanje na svim ključnim naglaskom znači da će jastuk za jastuk Highlander ponuditi udobnost i podršku nakon upotrebe. ☁️ 【Učitajte udobnost sa sobom】 - Mat sedišta je savršen dodatak za sve. Bez obzira da li vi ribolov, kampiranje na plaži, imaš izlet, na festivalu ili na stadionu; Highlander vanjsko sjedalo pružit će vam izvanrednu udobnost i podršku bez obzira gdje sjedite. ? ️ 【mokra trava? Nema problema!】 - izgrađen od pjene velike gustoće i tvrdog izdržljivog poliestera sa vodootpornim premazom. Značenje - ostat ćete suvi na udobnom obloženom sjedištu čak i kad je tlo mokro. ☁️ 【Lagana. Kompaktan. Prijenosni】 - 0,79lb (isti kao 14 ribljih prstiju). Veličina L15 "XW15" XH1.5 "preklopljena (L15" XW15 "XH14" odvijala se). Ovo izuzetno vanjsko sjedalo lako se može uzeti sa sobom na bilo kojem putovanju. Bez obzira da li ste napolju za svirku, planinarenje ili u vrtu. Pogodna integrirana ručica za nošenje omogućava vam da se nosite ručno ili ga samo pričvrstite u torbu. ? 【Dodatna memorija】 - sa džepom mrežice na stražnjem dijelu mjesta možete uzeti sve one dodatne stvari koje bi vam možda trebale s vama ili zadržite važne predmete blizu ruke. ? 【Izdržljiva udobnost】 - ojačani šivanje na svim ključnim naglaskom znači da će jastuk za jastuk Highlander ponuditi udobnost i podršku nakon upotrebe.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji