• Newbie
Organizator / regalica / regalica Nova 3/4 Sloj pokretni jaz za skladištenje kuhinja Kupatilo Tanak klizanje Organizatori sljezni toranj sastavlja kotače za uštedu prostora Organizator Višenamjenske police (boja: A-4)

Organizator / regalica / regalica Nova 3/4 Sloj pokretni jaz za skladištenje kuhinja Kupatilo Tanak klizanje Organizatori sljezni

KM 21.15
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pogodan je i za tradicionalni i moderan dekor, čineći vašu kuhinju i dom izgledaju lijepo i uredno. Multifunkcionalna tanka košarica za skladištenje : Kolica za prevoz za pohranu dizajnirana je za uštedu prostora i lagan transport. Napravljen od visokokvalitetnog PP-a, koji vam pruža duži radni vijek. Pogodno za vaše kupatilo, kuhinju, spavaću sobu, praonicu, ured ili između vaših perilica i sušilica. Kočnica univerzalnih točkova : 4 Easy-klizna trajna kotača sa rotacijom od 360 °, omogućava da se pohranu pomakne prema bilo gdje gdje se može prikladno koristiti. Dizajn odvoda : Na dnu stalak su rupe, što je dobro za odvodnju, lako se očisti, sprečavaju ostanak vode. Pogodan je i za tradicionalni i moderan dekor, čineći vašu kuhinju i dom izgledaju lijepo i uredno. Multifunkcionalna tanka košarica za skladištenje : Kolica za prevoz za pohranu dizajnirana je za uštedu prostora i lagan transport. Napravljen od visokokvalitetnog PP-a, koji vam pruža duži radni vijek. Pogodno za vaše kupatilo, kuhinju, spavaću sobu, praonicu, ured ili između vaših perilica i sušilica. Kočnica univerzalnih točkova : 4 Easy-klizna trajna kotača sa rotacijom od 360 °, omogućava da se pohranu pomakne prema bilo gdje gdje se može prikladno koristiti. Dizajn odvoda : Na dnu stalak su rupe, što je dobro za odvodnju, lako se očisti, sprečavaju ostanak vode. Svestrana prilika : Ova praktična polica je odlična za kuhinje, kancelarije i spavaće sobe, skladištenje omota, salveta, začina, pečenja, grickalice, voće i više. Type : Korpa i nosači za pohranu : PP plastike : 3 Slojevi-L : 40x22x60cm4 Slojevi-L : 40 × 22 × 90cm3 Slojevi-S : 40 × 12,5 × 60cm4 Slojevi-S : 40 × 12,5 × 90 CMPage uključuju : 1 * Carp Notice : 1. Prije kupnje provjerite veličinu prije kupnje. Zbog ručnog mjerenja pojavit će se greška od 0-5 mm. moliti za milost! 2. Osim polica za pohranu, drugi dodaci na slici nisu uključeni.3. Imajte na umu da zbog različitih monitora može biti blage razlike u boji, molim vas, razumijete.4. Gornji podaci su samo za referencu, veličina se ručno mjeri, svaka varijabla može biti različita, molimo pogledajte stvarni proizvod, hvala.5. Ako pronađete probleme sa našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila, problem ćemo riješiti što prije.6. Dobrodošli na vaše dijeljenje i povratne informacije kako bismo vam mogli pružiti bolje proizvode i usluge.7. Hvala vam što ste posjetili moju radnju, kliknite da unesete moju radnju, bit će mnogo proizvoda za vašu referencu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji