• Newbie
Zzb Tablet za zaštitu ekrana od 2 pakovanja, HD zaštitni Film za Tablet od kaljenog stakla protiv ogrebotina za ZB10 i YQ10S 10.1 u tabletima, tvrdoća 9H, bez mjehurića, jednostavan za nanošenje.

Zzb Tablet za zaštitu ekrana od 2 pakovanja, HD zaštitni Film za Tablet od kaljenog stakla protiv ogrebotina za ZB10 i YQ10S 10.1

KM 6.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Kompatibilni uređaj】zaštita ekrana od kaljenog stakla od 2 pakovanja isključivo dizajnirana za Zzb 10.1 " tablet Model ZB10 / YQ10 S. 【Super Transparentnost】 napravljena od 9h tvrdoće kaljenog stakla, što je 3 puta jače od normalne 3h tvrdoće.Zzb zaštitnik ekrana može efikasno zaštititi ekran od slučajnih ogrebotina ključevima, nožem ili drugim tvrdim predmetima u svakodnevnoj upotrebi. 【Super Transparentnost】99% transparentnosti, protiv ulja i otisaka prstiju.HD iskustvo gledanja. 【Visoka definicija i osjetljiva na dodir】Precizno lasersko kaljeno staklo napravljeno od poliranog kaljenog stakla visoke prozirnosti visoko kompatibilno s uređajem za održavanje originalnih iskustava gledanja zzb tableta. 【Jednostavna za nanošenje】instalacija bez mjehurića, traje samo nekoliko sekundi; Napredno silikonsko ljepilo, bez ostataka prilikom uklanjanja. HD Clear Bubble Free jednostavna instalacija protiv otisaka prstiju, Oleofobni premazi za zaštitu od otisaka prstiju i da izdrži ogrebotine, mrlje i dramatično smanjuje ostatke ulja od dodira.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji