• Newbie
Pusokei Mobile Stolk, više kuta Podešavanje više rupa tablet aluminijumski legura Desktop štand, za Douyin Držač za prijenos uživo metalni telefon)

Pusokei Mobile Stolk, više kuta Podešavanje više rupa tablet aluminijumski legura Desktop štand, za Douyin Držač za prijenos uživo

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Podešavanje više kuta : Telefonski štand može se podesiti u više uglova, a sredina nosača prihvaća dizajn valjka kako bi zadovoljio potrebe različitih uglova, što olakšava praćenje drame. Položaj više rupa : Rezervirajte rupu za punjenje u prednjem dijelu držača telefona za stolni mobitel i ostavite više rupa kablova u stražnjem dijelu, što je prikladno za upotrebu, a radna površina je čista i uredna. Stabilna baza : Stalak za futrolu telefona ima dobru stabilnost, bazu je stabilna, ne trese se i može podržati mobilne telefone različitih veličina i većine računara. Odličan materijal : Držač telefona izrađen je od aluminijske legure, jednodijelnog oblikovanja, proces pukotine od automobila, bez boje, stabilnog, mobilnog telefona, tablet računara može se koristiti. Opcionalno više boja : aluminijumski telefon ima ukupno 5 boja za odabir, a ima klizni silikon za sprečavanje da se telefon i tablet odbacuju, tako da možete koristiti sa mirom. Podešavanje više kuta : Telefonski štand može se podesiti u više uglova, a sredina nosača prihvaća dizajn valjka kako bi zadovoljio potrebe različitih uglova, što olakšava praćenje drame. Položaj više rupa : Rezervirajte rupu za punjenje u prednjem dijelu držača telefona za stolni mobitel i ostavite više rupa kablova u stražnjem dijelu, što je prikladno za upotrebu, a radna površina je čista i uredna. Stabilna baza : Stalak za futrolu telefona ima dobru stabilnost, bazu je stabilna, ne trese se i može podržati mobilne telefone različitih veličina i većine računara. Odličan materijal : Držač telefona izrađen je od aluminijske legure, jednodijelnog oblikovanja, proces pukotine od automobila, bez boje, stabilnog, mobilnog telefona, tablet računara može se koristiti. Opcionalno više boja : aluminijumski telefon ima ukupno 5 boja za odabir, a ima klizni silikon za sprečavanje da se telefon i tablet odbacuju, tako da možete koristiti sa mirom. Specifikacija : Vrsta predmeta : Broj postolja Materijal : aluminijska legura lista paketa : 1 x Telefon Stand1 x Torba za pohranu.

U svojstva

Item Type:
Phone Stand
Material:
Aluminum Alloy
Package List:
1 x Phone Stand1 x Storage Bag:

Proizvodi u kategoriji