• Newbie
Ieusew sklopivi stalak za Tablet, prijenosni iPad stalak za stol, multifunkcionalni držač stalka za Tablet i mobilni telefon.

Ieusew sklopivi stalak za Tablet, prijenosni iPad stalak za stol, multifunkcionalni držač stalka za Tablet i mobilni telefon.

KM 3.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Može se koristiti i kao stalak za laptop za radni sto. Podizanje vašeg laptopa za 4 inča od stola. Omogućava vam da kucate ili gledate ekran pod ugodnim uglom. Zaštita vratne kičme. Držač tableta ima moderan izgled sa zaobljenim ivicama. Donja ploča ima 1,2 inča proširivog prostora, pružajući pouzdanu stabilnost za tablete velikog ekrana. Dizajn dvostruke šarke omogućava fleksibilnija podešavanja visine i ugla. Dizajn izreza osigurava da možete napuniti svoj uređaj dok ga koristite. [Stabilno postolje za Tablet] ieusew postolje za tablet napravljeno je od lima debljine 0,2-0,3 inča, stabilnije i izdržljivije. Čak i držeći tablet velikog ekrana, neće se uopšte tresti. [Prijenosni držač za mobilni telefon] korišćeni držač za iphone može biti potpuno presavijen, a mala veličina od 5,7 * 3,2 inča može se lako nositi. Ponesite ga sa sobom kako biste osigurali solidan stalak za bilo koji od vaših elektronskih uređaja. [Prijateljski dizajniran stalak za telefon] ovaj sklopivi držač za tablet ima moderan izgled sa zaobljenim ivicama, a donja ploča ima 1,2 inča proširivog prostora, pružajući pouzdanu stabilnost za tablete velikog ekrana. Dizajn dvostruke šarke omogućava fleksibilnija podešavanja visine i ugla. [Multifunkcionalni stoni stalak] može se koristiti i kao postolje za laptop za radni sto, podižući vaš laptop 4 inča od stola, omogućavajući vam da kucate ili gledate ekran pod udobnim uglom, štiteći vratnu kičmu. [Široko primjenjiv stoni stalak] bilo da ste kod kuće, ureda, škole, kampiranja na otvorenom ili putujete, ili radite, čitate, igrate igrice, gledate video zapise, zumirate sastanke itd., IEUSEW sklopivi stalak može vam pružiti pogodnost. Ieusew Stalak Za Tablet Izrađen Je Od Lima Debljine 0,2-0,3 Inča, Stabilniji I Izdržljiviji. Čak I Držeći Tablet Velikog Ekrana, Neće Se Uopšte Tresti. IEUSEW držač i Phonea može se potpuno preklopiti, a mala veličina od 5,7 * 3,2 inča može se lako nositi. Ponesite ga sa sobom kako biste osigurali solidan stalak za bilo koji od vaših elektronskih uređaja.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji