• Newbie
Cabilock 2 kom, l ploča Skladištenje voćnih prostirkilice, čaše za odvod ploče za posluživanje Veliki uslužni program FU Drip CM pribor za sušenje, posuđe za kafu i pravokutna voda Bijela ploča:

Cabilock 2 kom, l ploča Skladištenje voćnih prostirkilice, čaše za odvod ploče za posluživanje Veliki uslužni program FU Drip CM pribor

KM 11.86
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Odvod posuđa - ima odvojive dizajn dvokrevetnih slojeva, ali vrlo praktično u upotrebi. - : Trebate uliti vodu u posudu za sušenje protutope da biste dovršili čišćenje nakon upotrebe. Ili ga možete staviti u perilicu posuđa za brzo čišćenje masti, duga i tanka jačina zvuka može se lako kliznuti u ormar ili ormar za pohranu. Regal za sušenje jela Ima odvojive dizajn dvokrevetnih slojeva, ali vrlo praktičan u upotrebi. Kupelj Kuhinja - ploča za odvodnje voćne ploče, pogodno za pranje, glatke ivice, bez oštećenja ruku. Dvostruka ladica za odvod ne samo ladica za odvod, već i skladište za zadržavanje voća, povrća, čaša, posude itd. Ploča za odvod posude - ima odvojive dizajn dvokrevetnih slojeva, ali vrlo praktično u upotrebi. - : Trebate uliti vodu u posudu za sušenje protutope da biste dovršili čišćenje nakon upotrebe. Ili ga možete staviti u perilicu posuđa za brzo čišćenje masti, duga i tanka jačina zvuka može se lako kliznuti u ormar ili ormar za pohranu. Regal za sušenje jela Ima odvojive dizajn dvokrevetnih slojeva, ali vrlo praktičan u upotrebi. Kupelj Kuhinja - ploča za odvodnje voćne ploče, pogodno za pranje, glatke ivice, bez oštećenja ruku. Dvostruka ladica za odvod ne samo ladica za odvod, već i skladište za zadržavanje voća, povrća, šoljica, posude itd. Pakovanje uključuju 2 x karakteristike ladice za pohranu - veličina : oko 39,00x22,50x2.50cm / 15.33x8.84x0.98inch CUP ladica za odvod. - Mala veličina : oko 31.00x17.50x2.20cm / 12.18x6.88x0.86inch ladica za odvod posuđa. - ploča za odvodnje voće, pogodna za pranje, glatke ivice, bez ručnog oštećenja tablice za odvod. - Posuda za pranje i isušivanje kuhara za domaćinstvo, može odvoditi vodu brzog organizatora posude. - Boja : bijelo odvodnici za malih jela za unutarnji sudoper. - Ova odvojiva dvostruka odvodnjačka ploča izrađena je od premium PP, vrlo i praktične ploče za odvod ploče. - Materijal : PP ladica za odvod. - Napravljen od materijala i praktičnog, jednostavan za korištenje ladice za odvod ploče. - odvojivi dvostruki slojevi za odvodnju i cirkulaciju zraka za odvodnjavanje Custom Leak za odvodnje sloja savršeno za perilice i skladišta šalice, čaj za čaj, at.Dish odvodna ploča našu odvodnju našu odvodniku duže vrijeme i upotrebljava se. Ima odvojive dizajn dvostrukih slojeva, ali vrlo praktično u upotrebi, lako za odvod vode.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji