• Newbie
Envibe držač sunđera sa vješalicom za suđe, multifunkcionalni Organizator radne ploče za sudoper sa uklonjivom ladicom za kapanje, dizajn koji se može objesiti.

Envibe držač sunđera sa vješalicom za suđe, multifunkcionalni Organizator radne ploče za sudoper sa uklonjivom ladicom za kapanje,

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Držač sunđera za sudoper izrađen je od visokokvalitetnog ugljeničnog čelika visoke tvrdoće i čvrste strukture, a površina je prskana premazom protiv rđe. Veliki kapacitet i uklonjivi dizajn držača krpe za suđe može držati sunđere, četke, krpe za suđe, sapune, čepove za sudoper i razne alate za čišćenje, što ga čini odličnim za svakodnevnu upotrebu. Jednostavan za upotrebu i razumne veličine, svaki držač kuhinjskog sunđera je 10,4 x 3,4 x 3,8 inča, ima dvije jake ljepljive kuke i može se pričvrstiti na gladak zid ili postaviti vodoravno na radnu ploču. Neće zauzimati previše prostora. Opšti dizajn stalka za sunđere je izdubljen kako bi se poboljšala ventilacija i omogućava sunđeru da brzo odvodi vodu. Tacna koja se može ukloniti na dnu sakuplja vodu koja kaplje i održava radnu ploču čistom i urednom. Envibe držač sunđera za kuhinjski sudoper takođe ima mnogo namena, kao što je u kuhinji za skladištenje začina, u kupatilu za čuvanje toaletnih potrepština, a takođe može da čuva kozmetiku, sunđere za šminkanje, proizvode za negu kože i tako dalje. Možete koristiti svoju maštu da to iskoristite. Ako tražite način da objesite svoje spužve, ručnike za suđe, navlake za umivaonike, četke itd., Kupite naš držač sunđera za sudoper-bez komplikovanije instalacije i bez bušenja u zid. Možete pohraniti razne predmete jednostavnim lijepljenjem na gladak zid ili postavljanjem vodoravno na radnu ploču, što ga čini idealnim rješenjem za uštedu prostora za vas. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme. Pružit ćemo dobru uslugu nakon prodaje. Envibe.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji