• Newbie
Aoolada 2 kom držač sunđera preko slavine kuhinjski sudoper Caddy Organizator, držač sunđera za sudoper.Odvojivi viseći stalak za odvod slavine od nerđajućeg čelika za čistače, kupatilo, sapun, hrom(Crni)

Aoolada 2 kom držač sunđera preko slavine kuhinjski sudoper Caddy Organizator, držač sunđera za sudoper.Odvojivi viseći stalak za

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Dizajn stezaljke】samo stezaljka na slavini, jednostavna za upotrebu. Dobićete 1x stalak za slavinu za sudoper, Dimenzije proizvoda : 5,51"D x 10,24"Š x 1,97" V. može se dobro koristiti u sudoperu i toaletnim potrepštinama za kupatilo. 【Veći kapacitet】prošireno na 4 inča širine i 7 inča dužine. Kuhinjska polica Aoolada sadrži sunđere, četke i sapunske gulice, čeličnu vunu i više kuhinjskih predmeta za svaki dan. takođe se može koristiti u spavaćim sobama, kupatilima, garažama. Pomoći vam da pohranite alate za čišćenje kupatila, alate itd. Više scenarija korištenja radujemo se vaše otkriće. 【Zaštita od rđe kapa je napravljena od čvrste plastike.Takođe, njegova nosivost je veoma dobra, ovaj držač sunđera za sudoper može efikasno sprečiti rđu čak i ako se dugo koristi u vlažnim uslovima i ima dug radni vek. 【Zaštita od rđe kapa je napravljena od čvrste plastike.Takođe, njegova nosivost je veoma dobra, ovaj držač sunđera za sudoper može efikasno sprečiti rđu čak i ako se dugo koristi u vlažnim uslovima i ima dug radni vek. 【Jednostavan za upotrebu】firmver možete odabrati prema prečniku vodovodne cijevi slavine. Ako je slavina debela, možete ukloniti Interni firmware i direktno ga fiksirati. Ako je slavina relativno tanka, možete koristiti sav firmware. 2 kom uključeno. 【Jednostavan za upotrebu】firmver možete odabrati prema prečniku vodovodne cijevi slavine. Ako je slavina debela, možete ukloniti Interni firmware i direktno ga fiksirati. Ako je slavina relativno tanka, možete koristiti sav firmware.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji