• Newbie
Teretna boca za vodu za muškarce s vremenima za piće motivacijskog vrča vode sa pohranim rukavima i jednostavan za nošenje kaiševe ručke velike boce vode za vanjsku bocu vode s slamom (64oz)

Teretna boca za vodu za muškarce s vremenima za piće motivacijskog vrča vode sa pohranim rukavima i jednostavan za nošenje kaiševe

KM 13.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pratite koliko pijete : Naše sportske boce sa vodom dolaze s vremenskim markerom koji će vam pomoći da bolje promatrate svoj unos vode i bolje postižete svoje zdravlje i ciljeve za mršavljenje. Tu je i poticajni citat koji će vas podsjetiti da svaki dan popijete dovoljno vode. Osigurajte unos vode : Naša 64oz boca vode može udovoljiti većini dnevnih unosa vode, a može biti i putna boca za vodu, bocu za vodu za teretanu. Veliki kapacitet je smanjenje punjenja i osigurati da je voda dostupna kada trebate piti. U porodici može koristiti cijela porodica, poput dodavanja nekih voćnih jagoda limuna, itd. I podijeliti sa porodicom. BPA BESPLATNI materijal : zdrava i sigurna bočica od plastične vode od 64oz izrađena je od sigurnosnog materijala za zaštitu hrane za petg, netoksična, bez mirisa, BPA, lagana, lagana, jaka i izdržljiva. Dajte vam veliki kapacitet vode svaki dan, također se vrlo lako čisti, preporučuje se ručno pranje četkom. Umorna od neugodnog mirisa, ova 1/2 galonske boce za vodu zaslužujete da pokušate!. Skladišni rukav i jednostavan za nošenje remen : Naše velike boce za vodu imaju zaštitnu pokrovu za izoliranje topline i hladne izmjene i oni dolaze u raznim uzorcima za vas. Postoje i dva prednja džepa na kojima možete zadržati telefon, promjene, tipke, kartice i druge male predmete kako biste spriječili gubitak. Dolazi i sa odvojivim remen za rame, tako da ga možete lako nositi kad krenete na otvorenom. To je vaš prelazak za planinarenje, kampiranje, lov, posao ili opremu za teretanu i opremu. Idealan poklon za sport i napolju : Ovaj polu galonski vrč za vodu je pogodan za sve prijatelje koji vole fitness sport i na otvorenom planinarenje kampovanjem i ribolov, možete odabrati pravi uzorak u boji kako bi se tim ljudima pružio na rođendan, Božić, Božić. Držite ih hidrirani i zdravi u svom svakodnevnom životu!. Teretna boca za vodu za muškarce s vremenima za piće motivacijskog vrča za vodu sa spremnikom i jednostavan za nošenje kaiševa Ručica velike boce za vodu za vanjsku baturu vodu sa slamom (64oz).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji