• Newbie
Life's Lako 26 ozljeda od nehrđajućeg čelika za vodu od nehrđajućeg čelika Lid izolirana dvostruka zidna voda široka usta. Profesionalne izolirane boce za izolirane u vakuumu za vruće i hladno piće Sportski kampovanje planinarenje.

Life's Lako 26 ozljeda od nehrđajućeg čelika za vodu od nehrđajućeg čelika Lid izolirana dvostruka zidna voda široka usta. Profesionalne

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Izrađen siguran i izdržljiv - stvaramo svoje izolirane boce za vodu iz premijskih materijala poput nehrđajućeg čelika za hranu i bionik. Izrađen siguran i izdržljiv - stvaramo svoje izolirane boce za vodu iz premijskih materijala poput nehrđajućeg čelika za hranu i bionik. Lifeove jednostavne inovativne vodene boce koje odgovaraju vašem aktivnom načinu života. Lako za čišćenje, lako se puniti čist i hladno. Zadržava okus vašeg pića - uživajte u pićem baš onako kako želite! Inovirali smo boce vode koje zadržavaju originalni ukus vašeg pića! Naše čaše sa poklopcima izrađene su od nehrđajućeg čelika od hrane, štiteći čeličnu bocu vode od oksidacije i prenosa ukusa. Zgrabite jednu od životnih lakih izoliranih vodenih boca danas!. Drži vaše piće vruće ili hladno - iskoristite ovu cjelodnevnu bocu vode za svoj vrući i hladni napitak. Dostupno u različitim bojama cijenimo vaše postavke. Naše izolirane boce za vodu imaju široka otvor za usta za lako čišćenje i punjenje leda. Sa dvostrukom zidnom izolacijom, ova izolirana boca vode zadržava vaša pića vruća 12 sati ili hladno za do 24 sata. Sa dvostrukom zidnom izolacijom, ova izolirana boca vode zadržava vaša pića vruća 12 sati ili hladno za do 24 sata. Skijanje bez navlaka zahvaljujući našoj tehnologiji za nadzor napajanja, zaustavlja vlagu da se formira izvan ovih izoliranih vodenih boca. Sadrži inovativnu bravu šarke koja sprečava kapu iz vašeg puta dok pijete. Drži vaše piće vruće ili hladno - iskoristite ovu cjelodnevnu bocu vode za svoj vrući i hladni napitak. Ostanite hidrirani bilo gdje gdje idete. Zato smo napravili našu bocu vode za muškarce i žene koje su na raspolaganju u ananasu crnu, fleur crno, crno, crveno i plavo. Ne koristimo toksične materijale za ove boce veličine putovanja. Oni su čvrsti i izgrađeni da traju. Zadržava okus vašeg pića - uživajte u pićem baš onako kako želite! Inovirali smo boce vode koje zadržavaju originalni ukus vašeg pića! Naše čaše sa poklopcima izrađene su od nehrđajućeg čelika od hrane, štiteći čeličnu bocu vode od oksidacije i prenosa ukusa. Naše izolirane boce izrađene su sa hranom 18/8 od nehrđajućeg čelika i netoksičnih plastičnih materijala. Odmah ugasite žeđ dok uživate u svojim aktivnostima na otvorenom. Ne koristimo toksične materijale za ove boce veličine putovanja. VODE VODE PREMIUM KVALITETE Čuvajte svoje omiljeno piće u sef i izdržljiva boca vode od nehrđajućeg čelika. Propušteni otporni poklopac - Ova izolirana boca vode od nehrđajućeg čelika dolazi s inovativnim, propuštanjem, otpornosti na izljev koji omogućava jednostavno jednoručno piće ili izlijevanje. Napravljen je od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika za zaštitu od oksidacije i prenosa ukusa.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji