• Newbie
Crvenokosa Crna Šolja Za Kafu Poklon Ideje Za Muškarce Žene, Bog Je Stvorio Crvenokose Šoljicu Za Čaj, Cool Crvenokosa Šolja Za Kafu, Crvenokosa Putna Keramička Šolja 15 Oz.

Crvenokosa Crna Šolja Za Kafu Poklon Ideje Za Muškarce Žene, Bog Je Stvorio Crvenokose Šoljicu Za Čaj, Cool Crvenokosa Šolja Za Kafu,

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Čvrsta keramika : sjajna crvenokosa šolja za kafu napravljena je od 100% čiste keramike, čvrste i sjajne keramike. Dobar PRINT : dizajn je odštampan sa obe strane jedinstvenog poklona za šoljicu za Crvenokosu kafu. Upotreba najnovije tehnologije štampe koju otisak neće lako oguliti ili izblijediti. Savršena veličina : dostupno u 2 veličine : 11 Oz i 15 oz. Savršena veličina za uživanje u toplim i hladnim pićima. Sigurno za upotrebu : visokokvalitetna debela zidna keramička šolja za čaj sigurna za bilo koja topla i hladna pića. Takođe je bezbedan za mikrotalasnu pećnicu i mašinu za pranje sudova. Napravite odličan poklon : ova sjajna crvenokosa keramička šolja za kafu je koristan poklon ljubiteljima kafe ili onima koji piju čaj. Priuštite sebi ili ga poklonite porodici, prijateljima, kolegama ili svojim najmilijima. Crvenokosa Crna šolja za kafu ideje za poklone za muškarce žene, Bog je stvorio crvenokose šoljicu za čaj, cool crvenokosa šolja za kafu, crvenokosa putna keramička šolja ✔ visokokvalitetna keramička šolja : ▪ napravljena od visokokvalitetnog keramičkog materijala koji garantuje da su pića odobrena sigurnost. Bezbedan za upotrebu u mikrotalasnoj pećnici ili mašini za pranje sudova. ▪ Šolja za crnu kafu C-drška je takođe lepa i velika, što je čini lakom za držanje i upotrebu. ✔ Profesionalno štampano : ▪ ova sjajna keramička šolja za crvenokose idealna je za one koji su ljevoruki i dešnjaci zbog dvostrukih štampanih strana. ▪ Industrijske sublimacijske boje osiguravaju da otisak neće lako izblijediti ili ogrebati. ✔ Šolja za kafu savršene veličine : ▪ ova sjajna šolja za crnu kafu dostupna je u 2 veličine 11 Oz, što je standardna veličina šolje za kafu, i 15 Oz, što je dobro ako volite veću šoljicu. ▪ Ova jedinstvena porculanska šolja za kafu je najbolji izbor u vašem domu, kancelariji, školi ili putovanju. ✔ Savršene ideje za poklone za vaše najmilije : ▪ predstavljanje poklona naših šoljica za kafu kao poseban poklon odličan je način da svojim voljenima pokažete koliko ih volite i cijenite. Sjajni pokloni za Djeda, baku, tatu, mamu, braću i sestre, prijatelje, saradnike itd. ▪ Idealno da pokažete svoju ljubav na Božić, rođendan, Dan očeva, Majčin dan, godišnjicu, penziju, Valentinovo ili bilo koju drugu posebnu priliku. Satisfaction zadovoljstvo klijenata je važno za nas. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji