• Newbie
Cwtch ponekad zaboravite da ste super Tumbler poklone.20 Oz Inspirational,ohrabrenje pokloni za Muškarci Žene.Hvala rođendan Božić poklone za sestru kolega najbolji prijatelji.

Cwtch ponekad zaboravite da ste super Tumbler poklone.20 Oz Inspirational,ohrabrenje pokloni za Muškarci Žene.Hvala rođendan Božić

KM 2.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Odlična ideja za poklon-jednostavan za držanje i veliki kapacitet,inspirativni,ohrabrujući pokloni za muškarce žene.Hvala rođendan Božić poklone za sestru saradnik medicinska sestra najbolji prijatelji. Sigurno i izdržljivo : napravljeno od nerđajućeg čelika premium 18/8 za hranu.Dvostruki zidni izolovani tumbler su vaš odličan izbor. Neka pića budu topla ili hladna : izolacija sa dvostrukim zidovima za očuvanje hladne ili vruće temperature vašeg pića.Čuvajte piće satima dok uživate u aktivnostima na otvorenom. Lako za čišćenje : poklopac bez BPA i nerđajući čelik čine ga lakim za čišćenje.Za to se preporučuje ručno pranje. Može se očistiti za samo nekoliko sekundi. Dokaz za znoj : bez dizajna znoja kako biste bili sigurni da vaše ruke ostanu suhe. Veliki Božić,praznik, rođendan i posebna prilika poklon. Odlična ideja za poklon-jednostavan za držanje i veliki kapacitet,inspirativni,ohrabrujući pokloni za muškarce žene.Hvala rođendan Božić poklone za sestru saradnik medicinska sestra najbolji prijatelji. Sigurno i izdržljivo : napravljeno od nerđajućeg čelika premium 18/8 za hranu.Dvostruki zidni izolovani tumbler su vaš odličan izbor. Neka pića budu topla ili hladna : izolacija sa dvostrukim zidovima za očuvanje hladne ili vruće temperature vašeg pića.Čuvajte piće satima dok uživate u aktivnostima na otvorenom. Lako za čišćenje : poklopac bez BPA i nerđajući čelik čine ga lakim za čišćenje.Za to se preporučuje ručno pranje. Može se očistiti za samo nekoliko sekundi. Dokaz za znoj : bez dizajna znoja kako biste bili sigurni da vaše ruke ostanu suhe. Veliki Božić,praznik, rođendan i posebna prilika poklon. Inspirativan, Ohrabrenje Poklone.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji