• Newbie
Pro Mono Earbud BESPLATNO kompatibilan sa vašim bose Bose Mientcomfort 45 s ugrađenim mikrofonom i hrskavim jasnim sigurnim audio!

Pro Mono Earbud BESPLATNO kompatibilan sa vašim bose Bose Mientcomfort 45 s ugrađenim mikrofonom i hrskavim jasnim sigurnim audio!

KM 6.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

? 【Sigurnost】 : Prvo : Ovo je posebno kompatibilno s vašim buse tihom brodom 45 koji odgovara vašem 1/8 inča / 3,5 mm port. Ovo je siguran i mono, jedan ušni komad kao reguliran, preporučen za sigurnu operaciju dok radi gotovo bilo šta!. ? 【Lagana】 : prenosiv, ponesite s vama bilo gdje, koristite kao sigurnosnu kopiju, s jednom ušom, a jedno ušom zauzima gotovo pola što više prostora i ne zapetljava se lako poput normalnih stereo slušalica. ? 【BESPLATNA nadogradnja】 : nadograđena pomoću najnovijeg digitalnog optimiziranog 5,0 autentičnih certificiranih čipova, uživajte u HD efektima poziva, a da ne utječe na bučno okruženje. ? 【Vremenski dokaz】 : svakodnevna životna hidroizolacija, podržava najviše kišnih sportova na otvorenom, teretanu, znojenju, omogućavamo uživati ​​u muzici u sportu. Uživajte sigurno jednim ušom, mono, hifonom scenom i uživajte u namernoj efektima. ? 【Mono Earbud Specifikacije】 : zadovoljava ili prelazi većinu svih sigurnosnih i vozačkih standarda jer koristite samo jedan slušalica, a ne dva, a ne stereo i zato nećete biti ometani. Pro Mono Earbud Hands-free Works kompatibilan sa vašim buse sitnicom 45 sa ugrađenim mikrofonom i hrskavim jasnim sigurnim audio! (3,5 mm / 3,5ft dužine kabla)? Mono / jedan uši samo za siguran slušanje muzike što više propisa / zakona zahtijeva.?Fetures : ? ✅use novom V5 tehnologijom da se osigura stabilna stabilna veza s manje potrošnje energije✅noise-izolirajuće ušima pružaju visokokvalitetni zvuk i ugrađeni mikrofon pružaju jasnu komunikaciju između vas i vaših pozivatelja. Dolazni poziv, razina baterije i kada su ušne uši upareni sa vašim uređajem. Gumb za razgovor / isključivanje / isključivanje na kablu na sredini dolje je savršena lokacija za ručno-u mikrofon sa jasnim odgovaranjem na listi Da biste poboljšali privatnost? "✅also sertifikovao je da je to kompatibilno s mnogim drugim pametnim telefonima, laptopama, računarima, mac-ova, tabletima, nadogradnjom za slušalice, uz Android, Windows, i OS sisteme koji koriste 3,5 mm port ili 1/8 "inč.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji