• Newbie
Trelc futrola za iPad mini 5 gen sa držačem olovke, tanki lagana trifold štand zaštitna futrola sa automatskim spavanjem / budnim funkcijama za iPad Mini 5 7.9 2019 izdanje (plava)

Trelc futrola za iPad mini 5 gen sa držačem olovke, tanki lagana trifold štand zaštitna futrola sa automatskim spavanjem / budnim

KM 2.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Ugrađena držač olovke】 Izgradili smo držač u prilogu u kući pored kućišta da bismo skraljivali svoj problem za pohranu olovke. Prikladno je da pokupite olovku ili ga stavite u držač. Poklopac stalak za trifolde može čuvati tabletu i olovku zajedno. 【Sklopivi pokrivač za trifolda】 Poklopac ravnog ekrana sa sklopivim mekim srednjim ivicama pruža 65 ° ugao gledanja i kut za tipkanje 30 ° za ugodnije kucanje, facetime ili iskustvo gledanja filmova. Ugrađeni magnet jačanje stabilne podrške za ispunjavanje vaših vizualnih potreba. 【Automatski spavanje / buđenje】 pametni slučaj može koordinirati sa vašim i Pad mini. Otvoreno sa buđenjem tableta u stanje pripravnosti, zatvoreno da bi uređaj mogao da spava. Štedi moć i proširuje vijek trajanja baterije. 【Rasprostranjenost topline saća】 Struktura saća dizajnirana za brže rasipanje topline. Otpustite više od 80% topline za zaštitu tijela baterije i tableta, produženje 30% dnevnog vijeka uređaja. 【Izvrsna maska ​​i lagana težina】 Slučaj integrira prednosti urednog usmjeravanja, precizne izrezane i udobne teksture. Napravljena od lagane težine PU od strane master magistara. Anti-otisak prsta, protiv ogrebotine, prašine i apsorpcija udara. 【Ugrađena držač olovke】 Izgradili smo držač u prilogu u kući pored kućišta da bismo skraljivali svoj problem za pohranu olovke. Prikladno je da pokupite olovku ili ga stavite u držač. Poklopac stalak za trifolde može čuvati tabletu i olovku zajedno. 【Sklopivi pokrivač za trifolda】 Poklopac ravnog ekrana sa sklopivim mekim srednjim ivicama pruža 65 ° ugao gledanja i kut za tipkanje 30 ° za ugodnije kucanje, facetime ili iskustvo gledanja filmova. Ugrađeni magnet jačanje stabilne podrške za ispunjavanje vaših vizualnih potreba. 【Automatski spavanje / buđenje】 pametni slučaj može koordinirati sa vašim i Pad mini. Otvoreno sa buđenjem tableta u stanje pripravnosti, zatvoreno da bi uređaj mogao da spava. Štedi moć i proširuje vijek trajanja baterije. 【Rasprostranjenost topline saća】 Struktura saća dizajnirana za brže rasipanje topline. Otpustite više od 80% topline za zaštitu tijela baterije i tableta, produženje 30% dnevnog vijeka uređaja. 【Izvrsna maska ​​i lagana težina】 Slučaj integrira prednosti urednog usmjeravanja, precizne izrezane i udobne teksture. Napravljena od lagane težine PU od strane master magistara. Anti-otisak prsta, protiv ogrebotine, prašine i apsorpcija udara.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji