• Newbie
Optiwand 2 Pack Mekani kontaktni objektiv alat za umetanje i uklanjanje. Nije usisna čaša za meke sočive. Pomoći će ubiti meko leće. Aplikator za oči za oči Inserter Installer Exvactor uređaj za uklanjanje

Optiwand 2 Pack Mekani kontaktni objektiv alat za umetanje i uklanjanje. Nije usisna čaša za meke sočive. Pomoći će ubiti meko leće.

KM 2.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Optiwand umetci i uklanja meke kontaktne leće. Kliknite plavi optičari pored naziva proizvoda na vrhu stranice da biste pogledali sve nove instruktivne video zapise i pogledajte sve naše proizvode u našoj novoj trgovini!. Nije usisna čaša za meke kontaktne leće jer mekana leća nisu čvrsti materijal. Nije potpuno zatvorena šalica tako da neće ukloniti tvrde ili sklera sočiva. Ne gledaj gore tokom umetanja! Optiwand je dizajniran da drži objektiv dok se ne postavi na rožbu u kojoj se prirodno odmara. Praksa i strpljenje moraju se savladati, ali vrijedi za one koji se bore. Optiwand čini sjajan poklon za prijatelje koje poznajete borbu svakodnevno! Oni troše stresne sate života bez razloga! Zgrabite dodatke za posao, automobil ili brod!. Primjena kapi za oči prije umetanja je obavezno za to radi ispravno !!. Pomaže u prenošenju objektiva iz štapića u oči i obrnuto mnogo lakše. Molimo pogledajte upute za upotrebu (IFU) (PDF) na ovoj stranici u nastavku za puna uputstva za ispis. Imat ćete veće stope uspjeha u trajanju od nekoliko minuta da biste pogledali sve slike i pročitali sva uputstva. Mnogi odustaju dok ne razumiju sastav mekih sočiva. Ne možete isključiti leće postavljanjem optičara na objektiv. Možete koristiti krajeve da ih otkte. Vježbajte postavljanjem objektiva na kažiprst svoje ne dominantne ruke i otkrije ga za bolju vizualizaciju na ovim radovima. Nudimo jednu pomoć za svakoga ko posegne prema nama. Skoro svi koji su naučeni će uspjeti. Oni koji pretpostavljaju da znaju kako to funkcionira ne uspijeva i kaže da to ne radi. Mnogi od naših klijenata mogu dobiti obje leće u i izlaziti za manje od 1 minute. Oni koji ne tvrde da ne rade i odustaju. Oni koji uspiju ovo voljeti i iskorišćet će ga za cijeli život!. Nanesite kapi za oči prije umetanja i uklanjanja!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji