• Newbie
G YYST CLIP stil slušalice za slušalice, stolne slušalice za slušalice HOLDER HOOKONPONSKE HOOK - FIT DESNO DESK Nema slušalica!

G YYST CLIP stil slušalice za slušalice, stolne slušalice za slušalice HOLDER HOOKONPONSKE HOOK - FIT DESNO DESK Nema slušalica!

KM 4.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Težak materijal - napravljen od jakih metala, u stanju da drže čak i najteže slušalice s lakoćom.Fleksibilni vrh - Savjet je fleksibilan i može se saviti u bilo kojem okruženju. Dakle, bez obzira na to kako ste se učvrstili, uvijek će vas držati slušalice. Vertikalna i horizontalna - Odgovara okomitim površinama i i vodoravnom površinom. Samo savijte vrh. Jednostavan za upotrebu - Nema više ključnih alata i 3 M naljepnica. Možete ga instalirati u sekundi. Univerzalna debljina - može se uklopiti na površinu do maksimalne debljine 2 inča (50 mm). Težak materijal - napravljen od jakih metala, u stanju da drže čak i najteže slušalice s lakoćom.Fleksibilni vrh - Savjet je fleksibilan i može se saviti u bilo kojem okruženju. Dakle, bez obzira na to kako ste se učvrstili, uvijek će vas držati slušalice. Vertikalna i horizontalna - Odgovara okomitim površinama i i vodoravnom površinom. Samo savijte vrh. Jednostavan za upotrebu - Nema više ključnih alata i 3 M naljepnica. Možete ga instalirati u sekundi. Univerzalna debljina - može se uklopiti na površinu do maksimalne debljine 2 inča (50 mm). Samo jedno stolni slušalica (bez slušalica) fit debeli stočni materijal - izrađen od jakih metala, u stanju da drži čak i najteže slušalice s lakoćom.Fleksibilni vrh - Savjet je fleksibilan i može se saviti u bilo kojem okruženju. Dakle, bez obzira na to kako ste se učvrstili, uvijek će vam držati slušalice vertikalne i vodoravne - odgovara okomitim površinama i i vodoravnom površinom. Samo savijte vrh. Jednostavan za upotrebu - Nema više ključnih alata i 3 M naljepnica. Možete ga instalirati u sekundi. Univerzalna debljina - može se uklopiti na površinu do maksimalne debljine 2 inča (50 mm).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji