• Newbie
OLUJA U STJENOVITIM PLANINAMA, MT. ROSALIE, izdavač Albert Bierstadt 1869. Ručno Obojena Reprodukcija Ulja Na Platnu. Neuramljen i neopterećen. Veličina slike: 67x39inch.

OLUJA U STJENOVITIM PLANINAMA, MT. ROSALIE, izdavač Albert Bierstadt 1869. Ručno Obojena Reprodukcija Ulja Na Platnu. Neuramljen

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

OLUJA U STJENOVITIM PLANINAMA, MT. ROSALIE, izdavač ALBERT BIERSTADT 1869. Visokokvalitetna Čisto Ručno Obojena Reprodukcija Uljanih Slika Na Platnu. Veličina slike : 67x39inch (170x99cm). Molimo vas da nas prvo kontaktirate ako je potrebna druga veličina od navedenih opcija. Siguran Zaštićeni Omot I Besplatna Dostava. Naslov : Oluja u stjenovitim planinama, Mt. Rosalie, objavljena 1869master : Albert Bierstadt 100% ručno oslikane sve naše slike su 100% ručno slikane od strane individualnog profesionalnog umjetnika, što pokazuje bogatu boju i snažan stereoskopski osjećaj. Kvalitet pigmenta boje je stabilan i boju nije lako promijeniti, što je u skladu sa međunarodnim standardom za otkrivanje ekološki prihvatljivih materijala. U međuvremenu, odbijamo štampanje, kvalitet bazena radionica za proizvodnju-line radni stil poštovanje duha umjetnosti i trajati umjetnost vitalnost ulja slika. Vaš paket će se rukovati sa njegom naše slike su smotane filmom sa mehurićima vazduha i unutra se nalazi veoma izdržljiva tvrda osa. Površina slike je takođe prekrivena zaštitnim filmom. Molimo budite oprezni reprodukcije su 100% ručno obojene. Pazimo da naše reprodukcije sadrže iste poteze kistom i tehnike koje koriste originalni umjetnici. Međutim, budući da su slike izrađene ručno i nisu kompjuterske generirane, uvijek postoji mala varijacija između reprodukcije i originala. Takođe bi mogla postojati tolerancija od 0,5-1 inča u dužinu ili širinu. Zato Vas molimo da uokvirite ili razvučete svoju bazu slike na stvarnu veličinu slike nakon što je primite.Veličina navedena u opisu je područje za farbanje, a postojaće 2-4 inča. margina lijevo za vas da frame ili rastegnuti. Savjeti za uokvirivanje uljane boje ovu sliku možete uokviriti na različite načine, ali to je jednostavan DIY posao koristeći unaprijed napravljeni okvir iz prodavnica poklona. Za montiranje na njega upotrijebite običan bijeli karton, ali nemojte koristiti ljepilo jer će zaprljati tkaninu. Takođe možete zamoliti vlasnika radnje da vam pomogne da završite posao.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji