• Newbie
L'oreal Paris Cosmetics Infallible Pro Gloss Plump sjajilo za usne sa hijaluronskom kiselinom, dugotrajnog sjaja, usne izgledaju trenutno punije i punije, ruža obasjana mjesečinom, 0,21 fl. oz.

L'oreal Paris Cosmetics Infallible Pro Gloss Plump sjajilo za usne sa hijaluronskom kiselinom, dugotrajnog sjaja, usne izgledaju trenutno

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Gurnite granice Punašnog-nepogrešivog Pro Gloss Punašnog sjaja za usne čini da usne izgledaju trenutno punije, punije i poboljšanije. Ova lagana formula sjajila za usne prožeta hijaluronskom kiselinom čini usne glatkijima i ostavlja vaše usne nahranjene i udobne cijeli dan. Ultra dugotrajna, neljepljiva formula pruža dugotrajan svježi učinak, usne izgledaju trenutno punije i volumiziranije. Jedinstveni aplikator je mekan i fleksibilan za konturiranje i oblikovanje usana, te daje pravu dozu boje u jednom potezu. Infallible Pro Gloss Plump sjajilo za usne daje trajni sjaj koji nikada ne uspijeva i dostupan je u 12 nijansi u trendu. Gurnite granice Plump sa nepogrešivim Pro Gloss Plump Sjajilom za usne. Dostupan u 12 nijansi u trendu, Infallible Pro Gloss Plump čini usne petlje trenutno punijim, punijim i poboljšanijim. Ova lagana formula sjajila za usne infuzirana je hijaluronskom kiselinom i čini da se vaše usne osjećaju glatkije, nahranjene i udobne cijeli dan. Izuzetno dugotrajan i neljepljiv, nepogrešiv Pro Gloss Plump pruža dugotrajan svježi efekat. Usne izgledaju trenutno punije i volumiziranije. Jedinstveni aplikator za sjajilo za usne je mekan i fleksibilan za konturiranje i oblikovanje usana, te pruža pravu dozu boje u jednom potezu. Infallible Pro Gloss Plump daje trajni plumping sjaj koji nikada ne uspijeva.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji