• Newbie
MARDATT 12 kom 304 M5 D prstenasti čelik M5 D Ring Shackle Vijčani pričvršćivač sidrišta Zaključavanje za vuču, kampiranje, teška građevina

MARDATT 12 kom 304 M5 D prstenasti čelik M5 D Ring Shackle Vijčani pričvršćivač sidrišta Zaključavanje za vuču, kampiranje, teška

KM 5.25
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Široka primjena】 Širkovanje luka se ne primjenjuje samo za povezivanje labavih krajeva kablova, lanaca, vučnih kaiševa i nosača u kampiranju, planinaru i drugim sportovima na otvorenom. Odlično za brodove, džipove i druge aplikacije za vezanje, vučni i jedrilica Hardware. Svijetle boje, prekrasan izgled.But takođe savršena za izradu nakita, poput kišobranskog konopca, jag za kućne ljubimce, nabora za kućne ljubimce, ptica, narukvicu, ogrlicu i još mnogo toga. Mardatt 12 CS 304 nehrđajući čelik M5 D sidrilice za sidrene sidre za izgradnju vozila, kampiranje, materijal za proizvodnju proizvoda : materijal : 304 nehrđajući čekinje : m5 Boja : srebrna Raspoloženje : m5160kg / 350lbswhy Izaberite nas : ❆stainless Čelični materijal : izrađen od 304 nehrđajućeg čelika sa odličnom otpornošću od hrđe i korozije, sadržana čvrstim dizajnom, većm tvrdom, snažnim vremenom opterećenja. Idealno za projekte izrade nakita, brodskih ili kućanskih aplikacija. Pogodno za rad na vlažnom okruženju.❆wide Aplikacija : ① Poklopac pramca se ne primjenjuje samo za povezivanje labavih krajeva kablova, lanca, vučnih kamenata i brzih blokova u kampovanju , planinarenje i drugi sportovi na otvorenom. 【Funkcija proizvoda】 Donji profil je precizan, što osigurava da se svi dijelovi ujednačenog opterećenja izlete, izbjegavajući da se slomi. 【Široka primjena】 Širkovanje luka se ne primjenjuje samo za povezivanje labavih krajeva kablova, lanaca, vučnih kaiševa i nosača u kampiranju, planinaru i drugim sportovima na otvorenom. Pogodno za nošenje!. Površina okove je glatka i ravna. Izvrsno za čamce, džipove i druge aplikacije za vezanje, vuče i jedrenje. Jednostavno se privijte i jednostavno za upotrebu dubokog i urednog navoja na navojnim pin za jednostavno uklanjanje i osiguranje, izbjegavajući klizanje, stabilnije i pouzdanije. Odlično za brodove, džipove i druge aplikacije za vezanje, vučni i jedrilica Hardware.【Informacije o paketu i nosivost】 dobit ćete 12 kom m5 vijak od nehrđajućeg čelika za sidrenje. Savršeno za izradu nakita, poput kišobranskog konopca, psećih oznaka, lanac za kućne ljubimce, narukvica, ogrlica i više.

U svojstva

Material:
304 stainless steel
Size:
M5
Color:
Silver
Breaking Load:
M5--160kg/350lbs:
Why Choose Us:
❆Stainless Steel Material:
Made of 304 stainless steel with excellent rust and corrosion resistance, featured with solid design, higher hardness, strong load-bearing, long service time.
❆Solid Design:
The bottom profile is precise, which makes sure that all parts of the shackle bear uniform load, avoiding to break.
❆Easy to Use:
Screw pin anchor shackles easy to assembly and disassembly. Simply screw on and easy to use The deep and neat threaded pin for easy removal and securing, avoiding to slip.
❆Wide Application:
①The bow shackle is not only applied for connecting loose ends of cables, chains, tow straps and snatch blocks in camping, hiking and other outdoor sports.
Great for boats, jeeps and other applications for tie downs, towing and sailing hardware.:
② Perfect for jewelry making, such as umbrella rope items, dog tag, pet chain, bracelet, necklace and more.:
Package Include:
12 pcs:
- M5 stainless steel bow shackle

Proizvodi u kategoriji