• Newbie
Spa Poklon Set prirodan, Poklon kutija uključuje: bombu za kupanje, sol za kupanje, sapun za ruke, mirisnu svijeću, krpu za lice i poklon kutiju. Najbolji poklon za nju.

Spa Poklon Set prirodan, Poklon kutija uključuje: bombu za kupanje, sol za kupanje, sapun za ruke, mirisnu svijeću, krpu za lice

KM 15.97
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Prirodna 5 kom spa poklon korpa. Naši proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka kao što su shea puter, kokosovo ulje i zobene pahuljice koje pomažu u njegovanju kože. Naš mirisni asortiman luksuznih banjskih proizvoda sigurno će zadovoljiti vas ili voljenu osobu. Proizvodi sa mirisom ruže, infuzirani sa esencijalnim uljima. Opustite se i razmazite luksuznim proizvodima inspirisanim šarmantnim ružinim poljima, ovaj prirodni miris ruže ostaviće vas mirnim i opuštenim stanjem uma i duha. Sa svežim cvetnim mirisom ruže. Poklon set za kupanje. Luksuzni kod kuće spa komplet uključuje; bomba za kupanje, sol za kupanje, sapun za ruke i tkanina za lice. Što će vam pružiti pravo banjsko iskustvo u udobnosti vašeg doma. Pamučna tkanina za lice. Naša 100% pamučna tkanina za lice je meka i nežna za kožu i očisti vaše telo glatkim osećajem i dodirom. Savršen poklon Set za žene. Naši vrhunski proizvodi su savršen poklon za Božić, rođendane, praznike, godišnjice, Majčin dan i Dan zaljubljenih ili bez ikakvog razloga!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji