• Newbie
Set Četkica Za Šminkanje, 20 Kom Profesionalne Putne Četke Za Šminkanje, Kist Za Rumenilo Za Podlogu, Kabuki Korektori Za Blendanje Lica Puder Za Oči Setovi Četkica Za Šminkanje Očiju (Crno Zlato)

Set Četkica Za Šminkanje, 20 Kom Profesionalne Putne Četke Za Šminkanje, Kist Za Rumenilo Za Podlogu, Kabuki Korektori Za Blendanje

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Isperite čekinje u toploj, a ne vrućoj vodi. Sipajte bebi šampon ili sapun u vodu. Uronite čekinje u mješavinu i zavrtite. Isperite sa toplom vodom. Osušite čekinje, a zatim ih preoblikujte. Pustite da se četka osuši na vazduhu. Kompletna raznolikost-20 četkica za šminkanje ima dobru podjelu rada kako bi zadovoljile vaše različite potrebe za šminkom. Visokokvalitetni materijali-čekinje i materijali za ručke četke za šminkanje pažljivo su odabrani. Kvalitetna usluga-poštene cijene, direktno proizvedene, prerađene i prodate u fabrici, koštaju koje ste naveli u najvećoj mjeri. Pogodno za-vegetarijansku, osjetljivu kožu, početnika šminke, profesionalnog šminkera. Profesionalne četke za šminkanje : ovaj set četkica za šminkanje od 20 komada je kompletan, uključujući 2 kabuki četke za šminkanje i 18 komada preciznih četkica za puder za puder, sjenila, obrva, miješanje, rumenilo, korektore. pogodno za upotrebu kod kuće ili šminkera, ispunjava osnovne zahtjeve za šminkanje. Vrhunska sintetička vlakna : mekša i lepršavija od običnih četkica za šminkanje, a oblik četke može savršeno miješati i nanositi kreme, pudere i tečnosti. Neporozne sintetičke čekinje ne hvataju i ne apsorbuju proizvode i bakterije, pa su higijenskije i izdržljivije od prirodne kose. Ne iritira, bez okrutnosti, čak i pogodan za najosjetljiviju kožu. Visoka standardna ručka : drška je napravljena od visokokvalitetnih drvenih materijala, u kombinaciji sa legurom visokih performansi po meri crnog zlata, kako bi vam pružila mekan i udoban dodir i najbolju kontrolu prianjanja , donoseći vam najbolje iskustvo proizvoda. Modni dizajn : Ovaj set četkica za šminkanje pažljivo su dizajnirali profesionalni dizajneri. Izgled je pun modnih elemenata. Bilo da ga koristite kod kuće ili ga nosite na turističkoj zabavi, može veoma dobro pokazati vaš vrhunski temperament. MAANGE četke za šminkanje, nikada vas neće iznevjeriti. Savršen poklon : ne možete zamisliti koliko je ovaj set četkica za šminkanje popularan kod žena. Bilo da se daje sebi ili kao poklon vašim prijateljicama, natjerat će ljude da vrište, sve žene koje žele ljepotu vrijedi tako dragocjenog poklona. Zašto sve više ljudi počinje koristiti MAANGE četkicu za šminkanje?. Kompletna raznolikost - 20 četkica za šminkanje ima finu podjelu rada kako bi zadovoljile vaše različite potrebe za šminkom visokokvalitetni materijali - čekinje i materijali za ručke četke za šminkanje pažljivo su odabrani kvalitet usluga - poštene cijene, direktno proizvedene, prerađene i prodate od strane fabrike, trošak koji ste naveli u najvećoj mjeri. Pogodno za-vegetarijansku, osjetljivu kožu, početnika šminke, profesionalnog šminkera.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji