• Newbie
Set za manikir profesionalni komplet za šišanje noktiju, 12 u 1 Set za manikir od nerđajućeg čelika komplet za pedikuru, alati za negu noktiju sa prenosivom futrolom(ljubičasta)

Set za manikir profesionalni komplet za šišanje noktiju, 12 u 1 Set za manikir od nerđajućeg čelika komplet za pedikuru, alati za

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Jedinstveni dizajn】 : naš komplet za manikir, čiji je vrhunac žuti alati, sa limunsko žutim visokokvalitetnim vodenim talasima PU kožna teksturna ljuska, osjeća se udobno, moderno i praktično. 【Njemački Seiko】 : svi alati set za manikir izrađeni su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika veće čvrstoće i tvrdoće, koji je oštar i izdržljiv, a površina je presvučena neklizajućom prirodnom gumom, sa koje nije lako otpasti. 【Svestrano】 : naš set za šišanje noktiju je svestran, uključujući ruke, stopala i lica. Jedan set za zadovoljenje različitih potreba za njegom u svakodnevnom životu. 【Prenosiva veličina】 : wgxia set za manikir professional dizajniran je u prenosivoj veličini. Pogodan za nošenje gdje god da krenete, idealan za putovanja ili kućnu upotrebu. 【Najbolji pokloni】 : ovo je set za manikir za žene vrlo modernih i plemenitih poklona koje možete dati svojim najmilijima, na Majčin dan, Dan zaljubljenih, rođendane, godišnjice itd. WGXIA je profesionalni proizvođač koji proizvodi makaze za nokte i ličnu njegu. Naš tim je posvećen proizvodnji visokokvalitetnih, izdržljivih, prenosivih, udobnih, praktičnih i efikasnih alata za ličnu njegu. Proizvodimo kozmetičke alate od 12 komada za žene, uključujući profesionalne setove za manikir, set za pedikir i set za lice. Oni imaju sve alate koji su vam potrebni za izradu profesionalnog manikirnog pedikira i lica.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji