• Newbie
13-u-1 multifunkcionalni Mini kombinovani odvijač sa čegrtaljkom, Multi-Bit. Vanjski set, jednostavan za nošenje, kreativan alat, pogodan za mnoge namjene.

13-u-1 multifunkcionalni Mini kombinovani odvijač sa čegrtaljkom, Multi-Bit. Vanjski set, jednostavan za nošenje, kreativan alat,

KM 4.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

12 specifikacije serijskih glava kovanih visokokvalitetnim legiranim čelikom, Površinski tretman galvanizacije, visoka tvrdoća, dobra žilavost, otporna na rđu i habanje, čvrsta i izdržljiva. 13 u 1 multifunkcionalni mini kombinovani odvijač sa čegrtaljkom sa 3 stepena prenosa kojim možete upravljati okretanjem kruga na ručki levo i desno. Alat sadrži sljedećih 12 bita, PH0 / PH1/PH2/SL3.0/SL5.0/4mm, T3/T4/PH00/PH000/SL1.2 / star 0,8 bita, koji se mogu proći kroz jaku magnetnu ručku. Deo ručke je napravljen od visokokvalitetne ABS smole i PP akrilnog materijala, koji je neklizajući i ima visoku žilavost i otpornost na habanje. Multifunkcionalni mini kombinovani odvijač za lako i brzo zatezanje i labavljenje šrafova, jednostavan za nošenje i pogodan za džep. Koristi se za razna održavanja, instalacije i demontaže. Savršen multifunkcionalni mini combo creative alat je vrlo prenosiv i može se staviti u džepove, ruksake, u automobilu kako bi se olakšalo rješavanje kada ste na otvorenom, popravljate, instalirate, rastavljate. Paket uključuje : multifunkcionalni Mini odvijač x 1 glava serije x 12.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji