• Newbie
Amabeafzh držač sapuna Tuš bijeli zidni sapun sa sapunom za usisavanje sazata, samo-odvod i odvojiva, pogodna za tuš kuhinju.

Amabeafzh držač sapuna Tuš bijeli zidni sapun sa sapunom za usisavanje sazata, samo-odvod i odvojiva, pogodna za tuš kuhinju.

KM 45.25
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Lays sapunice su idealne za kupaonice, tuševe, kade i sudopere kuhinje. ▲ Dvostruki sloj odvojivi sapun, vakuum adsorpcija neće oštetiti zid. ▲ Ne treba čekati, instalirati i koristiti, efikasni i zgodni. ▲ Gornji i donji slojevi mogu se odvojiti i staviti u kategorije za lako čišćenje. ▲ Unutrašnji konveksni utor sprečava da se sapun natapa, lagano ga podignete i lako sipaju vodu da riješi probleme omekšavanja sapuna u vodi. Lays sapunice su idealne za kupaonice, tuševe, kade i sudopere kuhinje. ▲ Dvostruki sloj odvojivi sapun, vakuum adsorpcija neće oštetiti zid. ▲ Ne treba čekati, instalirati i koristiti, efikasni i zgodni. ▲ Gornji i donji slojevi mogu se odvojiti i staviti u kategorije za lako čišćenje. ▲ Unutrašnji konveksni utor sprečava da se sapun natapa, lagano ga podignete i lako sipaju vodu da riješi probleme omekšavanja sapuna u vodi. Materijal : plastika : 14 * 8.5cmcolor : Bijela tanka uključuje : 1 * sapunsku kutiju.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji