• Newbie
Držač posuda za tuš, 304 držač sapuna od nehrđajućeg čelika sa kukama za kupatilo za kupatilo, držač spužva za sudoper-moćan ljepljivi zid ugrađen nijedan bušenje.

Držač posuda za tuš, 304 držač sapuna od nehrđajućeg čelika sa kukama za kupatilo za kupatilo, držač spužva za sudoper-moćan ljepljivi

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Držač sa sapunom za tuš zid. [Što vi dobijete] : 1 x Držač sapuna, 2 x ljepilo. [Osiguranje kvaliteta] : Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika SUS 304, držač sapuna je otporan na hrđu i vodootporan. Izdržljiv materijal omogućava vašu trajnu upotrebu. [Četiri kuke] : U usporedbi s ostalim držačima sapuna, držač sapuna Maite Site sa 4 kuke je dobro dizajniran za vješanje britvice, krpe i sunđera za kupanje. [Oštećenje besplatno] : Zalijepite ljepilo na zid i objesite držač sapuna na kuke. Nije potrebno bušenje, nema oštećenja na vašem zidu, nema lijevih oznaka, jednostavna instalacija. [Removable Design] : Jednostavan za držač sapuna dalje od kuka kad god vam treba. Pogodno za vas svakodnevna upotreba i čista. Ljepljivo posuđe od nehrđajućeg čelika. Držač sa sapunom za tuš zid. [Što vi dobijete] : 1 x Držač sapuna, 2 x ljepilo. [Osiguranje kvaliteta] : Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika SUS 304, držač sapuna je otporan na hrđu i vodootporan. Izdržljiv materijal omogućava vašu trajnu upotrebu. [Četiri kuke] : U usporedbi s ostalim držačima sapuna, držač sapuna Maite Site sa 4 kuke je dobro dizajniran za vješanje britvice, krpe i sunđera za kupanje. [Oštećenje besplatno] : Zalijepite ljepilo na zid i objesite držač sapuna na kuke. Nije potrebno bušenje, nema oštećenja na vašem zidu, nema lijevih oznaka, jednostavna instalacija. [Removable Design] : Jednostavan za držač sapuna dalje od kuka kad god vam treba. Pogodno za vas svakodnevna upotreba i čista. Ljepljivo posuđe od nehrđajućeg čelika. Držač sa sapunom za tuš zid, ljepljivo posuđe od nehrđajućeg čelika.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji