• Newbie
Anomalija Vegan Eucalyptus Clarifying ugalj Scalp šampon za izgradnju | sulfat besplatno & Paraben Besplatno |za žene & muškarci| Eco Friendly održivog pakovanja od okeana plastike, 11 Florida. oz.

Anomalija Vegan Eucalyptus Clarifying ugalj Scalp šampon za izgradnju | sulfat besplatno & Paraben Besplatno |za žene & muškarci|

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Naš šampon za bistrenje odličan je za one sa svrbežnim, problematičnim skalpovima. Nežna formula pomaže u uklanjanju viška nakupljanja sa proizvoda za oblikovanje i zagađenja životne sredine, a istovremeno drži vlagu zaključanom. Ovaj pažljivo napravljen šampon protiv peruti formuliran je s drvenim ugljem kako bi pomogao u čišćenju prljavštine, ulja i nakupljanju bez oštećenja dlake. Eukaliptus okrepljuje folikule dlake i smiruje skalpove koji svrbe. Naši bez parabena, ftalata, sulfata, ekološki šampon, regenerator, maske za kosu i proizvodi za oblikovanje kose su 100% čisti, veganski, bez okrutnosti i ne sadrže SLS, SLES ili mineralna ulja. Budućnost proizvoda za njegu i ljepotu kose je svrsishodna održivost. Naše boce, cijevi i limenke koriste recikliranu plastiku i aluminij koji je preusmjeren sa deponija. Sva ambalaža se 100% može reciklirati. Anomaly stvara visoke performanse, ekološki osviješten, čist šampon i regenerator, ulje za kosu, proizvode za oblikovanje i još mnogo toga, tako da ne morate birati između efikasne nege kose i onoga što je najbolje za planetu. Osnovana od strane Priyanke Chopra Jonas, Anomaly je posvećena formulama visokih performansi, ekološki osviještenim i čistim koje pružaju njegu kose koja je dobra za planetu kao i za vas. Manje trošimo na ambalažu tako da možemo više potrošiti na vrhunske sastojke vodeće u klasi. Naše boce su napravljene od 100% plastičnog smeća preusmjerenog sa deponija i plastike vezane za okean, a naše limenke su napravljene od aluminijuma koji se beskonačno može reciklirati. Potpuno smo svjesni globalnog uticaja plastičnog zagađenja i malih koraka koje svi možemo poduzeti da sačuvamo našu planetu. Naši proizvodi imaju obimnu listu ne-ne i koriste pažljivo odabrane sastojke da vam donesu kvalitetne formule. Sastojci koji ne prave kompromise u pogledu performansi ili svijeta oko nas. Ljepota je kako god vi odlučite da je definišete. Tu smo da vam pomognemo da kreirate svoj najbolji dan za kosu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji