• Newbie
Halloween Party salvete Fobeone Crno-narančasto sablasno za jednoslojno za jednokratnu vješticu salvete salvete za Halloween Party 2022 Ukrasi zaliha (2-slojni, 6,5x6,5 u, 24 tablica)

Halloween Party salvete Fobeone Crno-narančasto sablasno za jednoslojno za jednokratnu vješticu salvete salvete za Halloween Party

KM 4.49
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Količina i veličina proizvoda : 24 Broj, 6,5 * 6,5 INCHES (preklopljeno), 13 * 13inches (odvijalo). Visoka kvaliteta i sigurna za upotrebu : izrađena od sirove drvene pulpe koja je materijal prilagođen okolišu, salvete su bez mirisa i prašine. Uzorak salveta ispisani je s hranom zasnovana na vodi zasnovana na vodi koja je pogodna za kontakt s hranom. Možete zamotati pribor za pribor sa ovim salvetama ili ih koristiti za zadržavanje hrane. Izdržljiv i mekan : Svaki papirni ubrus je zadebljani 2 sloja dizajnirana da se zalažu do puno suze i ima visoku kvalitetu upijajućeg vode. Takođe je dovoljno mekan da vam obriše usta bez povrede kože. Pogodno i ušteda vremena : koristeći salvete za jednokratnu upotrebu umjesto platnenih salveta je zgodna i čista. Možete ga baciti bez čišćenja nakon upotrebe, što vam može uštedjeti vrijeme da uživate u zabavi sa porodicama i prijateljima. Bright Design : Ovo je potpuno novi dizajn za 2022., dizajn pun za Halloween party elements, crne duhove i crne bundeve na narančastoj pozadini koje čine salvete punim atmosferom. Salvete. Oni će biti vrhunac vaše halloween party.it je pogodan i za dječje Noć vještica. Količina i veličina proizvoda : 24 Broj, 6,5 * 6,5 INCHES (preklopljeno), 13 * 13inches (odvijalo). Visoka kvaliteta i sigurna za upotrebu : izrađena od sirove drvene pulpe koja je materijal prilagođen okolišu, salvete su bez mirisa i prašine. Uzorak salveta ispisani je s hranom zasnovana na vodi zasnovana na vodi koja je pogodna za kontakt s hranom. Možete zamotati pribor za pribor sa ovim salvetama ili ih koristiti za zadržavanje hrane. Izdržljiv i mekan : Svaki papirni ubrus je zadebljani 2 sloja dizajnirana da se zalažu do puno suze i ima visoku kvalitetu upijajućeg vode. Takođe je dovoljno mekan da vam obriše usta bez povrede kože. Pogodno i ušteda vremena : koristeći salvete za jednokratnu upotrebu umjesto platnenih salveta je zgodna i čista. Možete ga baciti bez čišćenja nakon upotrebe, što vam može uštedjeti vrijeme da uživate u zabavi sa porodicama i prijateljima. Bright Design : Ovo je potpuno novi dizajn za 2022., dizajn pun za Halloween party elements, crne duhove i crne bundeve na narančastoj pozadini koje čine salvete punim atmosferom. Salvete. Oni će biti vrhunac vaše halloween party.it je pogodan i za dječje Noć vještica. ♥ Sapkin je jedan od bitnih zaliha za svakodnevni život i zabave. ♥ Postoje različiti obrasci i boje salveta i pogodni su za različite festivale i prigode. ♥ Fobeone pruža vam sve vrste papirnih salveta. ♥ Prekrasnim uzorcima, kvalitetan, sigurna upotreba, ukrasite svoju stranku i topli vaš život su naša svrha. ♥ Nadam se da će vam olakšati život našim foteonskim salvetinima.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji