• Newbie
YWXTW Novčani nosač za istezanje mobitela, nosač za prekršajni silikonski mobitel za kreditnu karticu, ultra tanak držač novčanik torbica za rukave za rukave za Samsung Galaxy iPhone CASE (PINK)

YWXTW Novčani nosač za istezanje mobitela, nosač za prekršajni silikonski mobitel za kreditnu karticu, ultra tanak držač novčanik

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Dobro za vaš mobilni telefon i novčanik】 Novčanik za mobitel nije ljepljiv štap koji je silikonski kaiš za istezanje. 【Držač za hvatanje mobilnog telefona】 Korištenje trajnog nosača kaiševe telefona za ruku za ruku, možete čvrsto prianjati telefon dok držite druge predmete poput vaše kafe, vreća ili kišobrana u bilo kojem trenutku. 【Ultra tanki i jednostavan za nošenje】 Extra-Slim profil je samo 7 mm debljine. Ne trebate vaš glomazan novčanik ili torbicu. Samo kliznite svoje kreditne kartice, ID i nešto novca u držač kartice za stražnju stranu telefona i kad budete spremni za odlazak! 【Višestruke kompatibilnosti i širokog raspona】 sa elastičnim tankom silikonskim materijalom, rukav za istezanje remena omogućava bežično punjenje pametnog telefona.Silicone rukave za ruke može se koristiti kao držač mobitela u sekundi. 【Paket i usluga prodaje】 Paket uključuje : Wallet Call Card Wallet X1.205 Stresting Strapx1.Ako imate bilo kakvih problema o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, pružit ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata. 【Dobro za vaš mobilni telefon i novčanik】 Novčanik za mobitel nije ljepljiv štap koji je silikonski kaiš za istezanje. 【Držač za hvatanje mobilnog telefona】 Korištenje trajnog nosača kaiševe telefona za ruku za ruku, možete čvrsto prianjati telefon dok držite druge predmete poput vaše kafe, vreća ili kišobrana u bilo kojem trenutku. 【Ultra tanki i jednostavan za nošenje】 Extra-Slim profil je samo 7 mm debljine. Ne trebate vaš glomazan novčanik ili torbicu. Samo kliznite svoje kreditne kartice, ID i nešto novca u držač kartice za stražnju stranu telefona i kad budete spremni za odlazak! 【Višestruke kompatibilnosti i širokog raspona】 sa elastičnim tankom silikonskim materijalom, rukav za istezanje remena omogućava bežično punjenje pametnog telefona.Silicone rukave za ruke može se koristiti kao držač mobitela u sekundi. 【Paket i usluga prodaje】 Paket uključuje : Wallet Call Card Wallet X1.205 Stresting Strapx1.Ako imate bilo kakvih problema o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, pružit ćemo vam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata. Novčani kaišne kaišne kartice za mobitel.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji