• Newbie
Shandali GoSweat Neklizajući vrući ručnik za jogu sa Super upijajućim mekanim antilop mikrovlaknom u mnogim bojama, za Bikram Pilates i prostirke za jogu.

Shandali GoSweat Neklizajući vrući ručnik za jogu sa Super upijajućim mekanim antilop mikrovlaknom u mnogim bojama, za Bikram Pilates

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Laka njega tkanine-jednostavno bacite u mašinu za pranje veša. Operite hladno sa sličnim bojama kako biste spriječili krvarenje u boji. Nisko Sušite U Mašini Za Sušenje Veša. za vaše zdravlje i sigurnost, ne koristimo Adherent hemijske boje. Koristiti sa ili bez prostirke za jogu - idete na plažu ili odmor na daljinu? Nema potrebe da pakujete svoju nezgrapnu prostirku za jogu. Sve što vam treba je shandali peškir za jogu, i svaka lokacija postaje studio za jogu. Ako imate prostirku, upotrijebite shandali yoga ručnik da svom položaju joge pružite plišani baršunasti osjećaj koji ne samo da se osjeća sjajno, već i apsorbira klizav znoj i čini da vaša skupa prostirka traje duže!. Budite u formi i jaki : joga poboljšava tonus mišića i kondiciju kada redovno vježbate. Sa klizavom podlogom bez znoja imat ćete više povjerenja i više stabilnosti. Na ovaj način, ručnik za jogu Go Sweat Shandali pomoći će vam da postignete teže položaje i naprednije tehnike. Poboljšavajući svoju praksu joge i samopouzdanje, uskoro ćete primijetiti značajna poboljšanja vašeg zdravlja i fizičkog blagostanja. Usavršite svoje položaje : korištenje ručnika za jogu pomaže u stvaranju čvrste, stabilne podloge bez znoja za vježbanje. Bez rizika da skliznete na znoju, možete ostati fokusirani i brzo napredovati u praksi asane. Potrebna je dosljedna osnova kojoj vjerujete za najproduktivniji razvoj joge. Održavajte higijensko i zdravo : povećajte samopouzdanje kada koristite interne prostirke studija tako što ćete staviti higijenski sloj između sebe i prostirke. Ponesite sopstveni čisti peškir za jogu, stavite ga na podlogu za studio i uklonite brige oko toga na čijem znoju i klicama ćete vežbati. Nema potrebe da povređujete ramena noseći tešku prostirku za jogu od kuće; samo uzmi svoj shandali peškir za jogu. Njegova lagana, laka, lična i lijepo se uklapa u vašu torbu. 100% garancija proizvođača : ako niste apsolutno zadovoljni našim ručnikom za jogu, vaša kupovina uključuje 100% garanciju povrata novca. Znamo da je teško izabrati peškir digitalno, pa želimo da isprobate naše i zadržite ga samo ako ga apsolutno volite!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji