• Newbie
taolema kape za sušenje kose od mikrovlakana, Turban za kosu sa mašnom, brzo sušeći ručnik za kosu Koraljno runo za mokru kosu Super upijajuća kapa za tuširanje za djevojčice i žene.

taolema kape za sušenje kose od mikrovlakana, Turban za kosu sa mašnom, brzo sušeći ručnik za kosu Koraljno runo za mokru kosu Super

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Meka i izdržljiva : naš ručnik za kosu od mikrovlakana izuzetno je nježan, jednostavan za oblačenje,čak je i vaša kosa duga i gusta, kape za pranje suhe kose neće otpasti. Dizajn šešira sa dugmadima trake su čvrsto prošivene, budite sigurni da nema klizanja ili kapanja. Jednostavno za stavljanje od običnog četvrtastog ručnika. Jednostavan za održavanje : prije prve upotrebe preporučujemo da ih operete kako biste uklonili prekomjernu dlačicu koja je ostala tokom proizvodnje process.it dobro je bolje prati ručno, prati u mašini. Nakon upotrebe našeg peškira, samo ga objesite, vrlo brzo će se osušiti. Štednja vremena : super materijal od mikrovlakana brzo odvaja vodu od kose, dodirujući ih osjećat ćete se vrlo udobno i udobno, nema potrebe da smišljate kako zamotati kosu,samo stavite kapu na glavu,tako jednostavno. Veoma zgodan za nošenje : ovaj peškir za kupanje je sklopiv i veoma zgodan za čuvanje ili nošenje.Zaista jedan važan predmet za vašu svakodnevnu upotrebu ili putnu upotrebu. FIT ALL : ručnik za kosu od mikrovlakana pogodan je za djecu i odrasle različite dobi. Odgovara većini tipova i dužina kose-bez obzira na to da li je vaša kosa kovrčava ili ravna, gusta ili tanka, duga ili kratka, ovi turbani za kosu uvijek mogu zadovoljiti potrebe vaše porodice. Ručnik za kosu od mikrovlakana pogodan je za djecu i odrasle različite dobi. Odgovara većini tipova i dužina kose-bez obzira na to da li je vaša kosa kovrčava ili ravna, gusta ili tanka, duga ili kratka, ovi turbani za kosu uvijek mogu zadovoljiti potrebe vaše porodice. Ovaj peškir za kupanje je sklopiv i veoma zgodan za čuvanje ili nošenje. Ima lijepo pakovanje, zaista jedan neophodan predmet za vašu svakodnevnu upotrebu ili putnu upotrebu. - Brzo i odlično osušite kosu bez ikakvih električnih duvaljki. - Moderan i simpatičan izgled omogućava vam da dobijete elegantno raspoloženje kada ga nosite. - Može biti jedan od neophodnih za svakodnevnu upotrebu ili putovanja.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji