• Newbie
2 pakovanja ljepljive kuke za šešire stalak za šešir držač šešira Organizator vješalice za skladištenje na zidu-bez bušenja-vješalice za šešire sa jakim držanjem za kaubojske šešire ili vjerovatno bilo koju drugu vrstu po tom pitanju!

2 pakovanja ljepljive kuke za šešire stalak za šešir držač šešira Organizator vješalice za skladištenje na zidu-bez bušenja-vješalice

KM 4.95
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Količina : 2 komada regala. Nije uključen šešir. Savršena vješalica za kaubojske šešire ili vjerovatno bilo koju drugu vrstu po tom pitanju!. Podesivo Fleksibilno-stalak je fleksibilan, može se saviti i širom otvoriti, možete ga proširiti ili uhvatiti tako da odgovara vašem šeširu. Potpuno podesivo za bilo koji položaj koji držite šešire. Odlično prianjanje, dobar način za držanje šešira zajedno na jednom mjestu. Sa samoljepljivim super ljepilom, (bez probijanja, lako se instalira) (držite do 10 Lb.). Zaštita od gume-bez ogrebotina, vješalica je omotana gumom, ne brinite za ogrebotine. Održavajte šešir u formi. Bez probijanja, lako se postavlja-samoljepljivi se nanose na većinu površina-široko se koriste na raznim površinama, poput drveta, pločica, keramike ,metala, plastične površine i još mnogo toga (molimo obratite pažnju da postoje ograničenja na oslikanim zidovima) nema oštećenja i nema rupa na zidovima. Svestrana upotreba-pogodna za sve Vaše šešire takođe je veoma zgodna za kačenje flaša za vodu, rukavica, torbi za torbe, namotanih kablova, lagane torbice, torbe za kupovinu ili slušalice, teške skejtbord, teški snowboard, šešir, kaciga, kaput, itd. Čekam tvoju maštu. (Ne prelazite 10 funti). Količina : 2 komada regala. Nije uključen šešir. Savršena vješalica za kaubojske šešire ili vjerovatno bilo koju drugu vrstu po tom pitanju!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji