• Newbie
WANG KAI KAI TRGOVINA 3-ARM okretni ručnik sa 2 šalice, zidni prostor za aluminijum kupaonica za ručnik za ručnik s ručnikom sa kukom (srebro)

WANG KAI KAI TRGOVINA 3-ARM okretni ručnik sa 2 šalice, zidni prostor za aluminijum kupaonica za ručnik za ručnik s ručnikom sa kukom

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Premium materijal : izrađen od izdržljivog prostora aluminija, glatka završna obrada, lagana, neće hrđati. Ušteda prostora : Ovaj zadivljujući stalak za ručnike sadrži 3 ruke koje mogu rotirati sa 180 ° sa 2 šalice, što vam omogućuje da objesite vlažne i suve ručnike istovremeno, bez da ih ne dodirujete; Pored toga, može se prikladno zamahnuti za lak pristup i pronalaženje predmeta i gurnut na zid kada se ne koristi za skladište za uštedu prostora. Sklopivi : 180 ° okretni čelični čelični ručnici za okretne šine sa 3 sklopive ruke, mogu se savijati protiv zida kada se ne koriste. Spremite sobni prostor. Primjena : Montirajte ga u kupaonici, spavaću sobu, kuhinju, ured, bar, radionica, vrtna šupa ili druga mjesta, može objesiti različite ručnike ili male predmete. Usluga zadovoljstva : Besplatna dostava, 30 dana povratna politika. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima ili našim sevikom, slobodno nas kontaktirajte. Naša kompanija posvećena je razvoju pribora za kupatilo. Premium materijal : izrađen od izdržljivog prostora aluminija, glatka završna obrada, lagana, neće hrđati. Ušteda prostora : Ovaj zadivljujući stalak za ručnike sadrži 3 ruke koje mogu rotirati sa 180 ° sa 2 šalice, što vam omogućuje da objesite vlažne i suve ručnike istovremeno, bez da ih ne dodirujete; Pored toga, može se prikladno zamahnuti za lak pristup i pronalaženje predmeta i gurnut na zid kada se ne koristi za skladište za uštedu prostora. Sklopivi : 180 ° okretni čelični čelični ručnici za okretne šine sa 3 sklopive ruke, mogu se savijati protiv zida kada se ne koriste. Spremite sobni prostor. Primjena : Montirajte ga u kupaonici, spavaću sobu, kuhinju, ured, bar, radionica, vrtna šupa ili druga mjesta, može objesiti različite ručnike ili male predmete. Usluga zadovoljstva : Besplatna dostava, 30 dana povratna politika. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima ili našim sevikom, slobodno nas kontaktirajte. Naša kompanija posvećena je razvoju pribora za kupatilo. Specifikacija-ljuljačka ruka : 31cm (12,1 inča) (više detaljnih dimenzija može se odnositi na drugu sliku) -Materijal : Prostor aluminijski-instalacija proizvoda : 6mm Instalacija za bušenje Fetures : -Premijum-kvalitetan okretni ručnik izrađen je od prostornog aluminija, recikliranja i ne Štetne tvari.-GUME Brtva, bez buke u rotaciji, sprečavaju trenje od oštećenja. Traka za ručnike dolazi sa 180 ° okretnim šipkama, što vam omogućuje pristup svima koji su vam potrebne. Sav parametri su MANUSEL MERUSON, može postojati odstupanje veličine.2.Doue do problema sa osvetljenjem ili ugao snimanja, boja slike može biti malo drugačija od objekta.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji