• Newbie
Success4Sport prijenosni AA putni punjač baterije za Bose SoundLink zvučnik u boji 2 i punjač za hitne slučajeve sa LED svjetlom! [Black]

Success4Sport prijenosni AA putni punjač baterije za Bose SoundLink zvučnik u boji 2 i punjač za hitne slučajeve sa LED svjetlom!

KM 31.65
Dostupnost
Proizvod je dostupan

⚡[SLIM FIT] Slim fitting & Antiklizanje : ove prenosive banke za hitne slučajeve odgovaraju gotovo bilo gdje i najlakše su na tržištu. Prijenosni AA battery Emergency Travel Charger works radi za radove za vaš Bose Sound Link Color Speaker 2 je također Power Bank za ponovno punjenje sa LED svjetlom! (Zahtijeva 2 AA baterije nisu uključene) [crn]! ⚡Karakteristike : ⚡ ✅stvorili smo liniju proizvoda koji su posebno fokusirani na oslobađanje punog potencijala svakodnevne elektronike. ⚡[Certifikacija zagarantovana] osiguranje kvaliteta i sertifikovano sigurno kao AA baterije koje se koriste u ovome pridržavaju se najviših standarda sigurnosti i kvaliteta. LED svjetlo vam daje taj dodatni nivo sigurnosti. Njegov ergonomski dizajn čini ga ugodnim za držanje u ruci. USB-a port ugrađena inteligentna identifikaciona tehnologija, kompatibilna sa bilo kojim USB kablom koji možda imate drugačije. Čak idemo i dalje .✅Koristeći lako i lako dostupne AA baterije, Ovo se automatski pridržava najviših standarda sigurnosti i kvaliteta.⚡[Tanko i kompaktno] savršeno za putovanja i rad na daljinu. Možete jednostavno napuniti pomoću priloženog Micro USB kabla ili bilo kojeg drugog originalnog kabla. ⚡[Pouzdano!] Značajan prijenosni i avaialble svuda postoje AA baterije vam daje snagu kada vam je to potrebno! Može naplatiti većinu pametnih telefona i tableta koristeći postojeći kabl ili originalni kabl, a takođe je sertifikovan za rad radi za radove za vaš Bose Sound Link Color Speaker 2.✅Multifunkcionalni za upotrebu sa radovima za vaše uređaje pametne telefone, tablete, računare, računare, Windows, Android, Samsung i bilo koju Bluetooth stavku osim i OS/Apple/ ili PC ključeva.(zaštita od preopterećenja, zaštita od podnapona, zaštita od kratkog spoja, zaštita od previsoke temperature).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji