• Newbie
Xjjzs narandžasto javorov list prsten sa salvetom The Toast dugme prsten salveta zapadna kopča salveta biserna obroka kopča ubrusu

Xjjzs narandžasto javorov list prsten sa salvetom The Toast dugme prsten salveta zapadna kopča salveta biserna obroka kopča ubrusu

KM 33.90
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ovi držači prstenaste ubrus izrađeni su iz trajnog metala koji će izdržati višestruke upotrebe. Ukrasite tablicu i poboljšati bukete i središnje dijelove sjajnije. Ovi prekrasni prstenovi salveta su odlični za korištenje za vjenčanja ili baš svakog dana u blagovaonici!. Široko se nanosi u vjenčanim središnjim djelama, Božić, Nova godina, godišnjica godišnjeg. Najbolji izbor za večeru. Jednostavno čišćenje - dovoljno lijepo da se ponovo koristi i ponovo obrišite vlažnom spužvom ako je prljav. Ovi držači prstenaste ubrus izrađeni su iz trajnog metala koji će izdržati višestruke upotrebe. Ukrasite tablicu i poboljšati bukete i središnje dijelove sjajnije. Ovi prekrasni prstenovi salveta su odlični za korištenje za vjenčanja ili baš svakog dana u blagovaonici!. Široko se nanosi u vjenčanim središnjim djelama, Božić, Nova godina, godišnjica godišnjeg. Najbolji izbor za večeru. Jednostavno čišćenje - dovoljno lijepo da se ponovo koristi i ponovo obrišite vlažnom spužvom ako je prljav. Opišite : Ovi držači zvona salveta izrađeni su iz trajnog metala koji će izdržati višestruke upotrebe. Da bi se tablice i poboljšali buketi i središnje djela. Ovi prekrasni prstenovi salveta su odlični za vjenčanja ili samo svakodnevno daljinu! Široko nanosi se u vjenčanim središnjim djela, Božić, Nova godina, godišnjica godišnjica, najbolji izbor za večeru - lijepog za ponovno korištenje vlažna spužva ako je prljava. Prljavi : Tip : Ringmanij u salveti : Orangesize : Približno 5 * 4 CMpackage uključuje : 1 * Ostali demo proizvodi nisu uključeni) Napomena : Snimanje svjetla i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta u slika se malo drugačije od stvarne stvari. Pogreška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm.due za različit monitor i svjetlosni učinak, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala ti!.

U svojstva

Type:
Napkin Ring
Material:
metal
Color:
orange
Size:
approx 5*4cm
Package includes:
1* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Proizvodi u kategoriji