• Newbie
Extra long press on nails, black pink gradient, uključuje 24 lažna nokta,ljepljive jezičke, Mini turpiju za nokte,za žene i djevojke, dnevno i za zabavu.

Extra long press on nails, black pink gradient, uključuje 24 lažna nokta,ljepljive jezičke, Mini turpiju za nokte,za žene i djevojke,

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Drugo, nanesite jezičak za nokte (prijateljski i za višekratnu upotrebu) i pritisnite ih na nokte nekoliko sekundi. 【Pakeage uključuju】 : 24kom lažni nokti, film, prep jastučići, mini turpije za nokte, drveni štapići, sve što Vam je potrebno za manikir. Mogu se ukloniti bez oštećenja noktiju, tako da se možete lako mijenjati u skladu sa okolnostima i koristiti ih za zaštitu lomljivih noktiju za uklanjanje gela. Prvo odaberite pravu veličinu umjetnih noktiju za lijepljenje. Mogu se ukloniti bez oštećenja noktiju, tako da se možete lako mijenjati u skladu sa okolnostima i koristiti ih za zaštitu lomljivih noktiju za uklanjanje gela. Tada su vaši nokti završeni. Naša meka gel presa na noktima sa tanjim delom zanoktice čini da se izuzetno uklapaju na vaše nokte blagim savijanjem i bešavnom linijom zanoktice, bez razmaka i neće vam graduirati kosu, čvrsto, ali bez tereta. Prvo odaberite pravu veličinu umjetnih noktiju za lijepljenje. Vaš savršen izbor u svakoj prilici, pomažući vam da izrazite povjerenje i čari u svakodnevnom životu i radnom vremenu. 【Pakeage uključuju】 : 24kom lažni nokti, film, prep jastučići, mini turpije za nokte, drveni štapići, sve što Vam je potrebno za manikir. 【Uštedite Budžet i vrijeme】 : naši nokti za presovanje spremni su za svaku situaciju, savršeni za podudaranje stilova u posebnim prilikama. Naša meka gel presa na noktima sa tanjim delom zanoktice čini da se izuzetno uklapaju na vaše nokte blagim savijanjem i bešavnom linijom zanoktice, bez razmaka i neće vam graduirati kosu, čvrsto, ali bez tereta. Paket uključuje : 24 ×pritisnite na noktima dugačak 1 × naljepnica za ljepilo 1 × Mini turpija za nokte 1 × drveni štap 1 × ljepljivi jezičci. Takođe je dobar izbor ako je poklon za žene i devojke. 【Uštedite Budžet i vrijeme】 : naši nokti za presovanje spremni su za svaku situaciju, savršeni za podudaranje stilova u posebnim prilikama.Uštedite vrijeme i novac za putovanja u salon. 【Minute nokti kod kuće】 : umjetnost noktiju možete napraviti za nekoliko minuta kod kuće. 【Koliko su prirodni】 : naši lažni nokti kratki su meki i fleksibilni, nema više pritiska na krevete za nokte i osjećaju se kao pravi savjeti. Bez obzira na veličinu ili širinu vaših noktiju, možete izabrati najprikladnije umjetne nokte za sebe. Takođe je dobar izbor ako je poklon za žene i devojke.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji