• Newbie
Nokins golf kolica YD Diamond Seat Cover Kit, prikladan za Yamaha Drive i Yamaha Drive2 OEM Obični jastuk sjedala, kolica za golf crne boje)

Nokins golf kolica YD Diamond Seat Cover Kit, prikladan za Yamaha Drive i Yamaha Drive2 OEM Obični jastuk sjedala, kolica za golf

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Fashion Design】 Poklopac sjedala za golf kolica zašima se crnim navojem i dijamantskim uzorkama koji šive da bi se pružio viši kvalitetniji izgled i osjećaj. Natjerajte da vam kolica izgledaju luksuzniji. 【Zadovoljavajuća usluga】 Nokins je posvećen proizvodnji visokokvalitetnih i poboljšanih proizvoda sa patentiranim dizajnom. Jednostavno instaliranje】 Naši poklopci sjedala za golf kolica su unaprijed formirane, nema potrebe za uklanjanjem starog poklopca vinilnog sjedala, jednostavan za instaliranje, nije potreban spajler, samo stavite novi poklopac vinilnog sjedala preko postojećih jastuka. Veličina jastuka : L39 x W19. Veličina jastuka : L39 x W19. 【Premium materijal] Navlake za sjedalo za golf su izrađene od izdržljivog, visokokvalitetnog vinila koji odupire nošenjem i u V-u, tako da ne morate brinuti o blijedi i pucanju.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji