• Newbie
25 Pozicija za rođendan na bazenu sa 25 bijelih koverta. Ovaj ljetni temeljne teme poziva stil ima efekte bazena. Svaka osoba za odrasle ili djecu Bazen Bash započne s ovim pozivima.

25 Pozicija za rođendan na bazenu sa 25 bijelih koverta. Ovaj ljetni temeljne teme poziva stil ima efekte bazena. Svaka osoba za odrasle

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kraft kutija uključena : Ovaj komplet je pakiran pažljivo u kutiji s plastičnim prozorom koji prikazuje sadržaj iznutra i da bi se lako umotao kao poklon. Napravljeno u SAD-u i 100% zagarantovano : Kartice su dizajnirane i štampane pomoću nentoksičnih materijala u SAD i 100% garantu da zamijenimo ili popravimo bilo kakvo pitanje ako niste 100% zadovoljni. Dizajn kartice nudi puno prostora za pisanje imena događaja, adrese, vremena, datuma i RSVP kartica izrađene su od debelog papira koji ima debljinu 14pt i nije presvučena površina koja ih čini jednostavnim za pisanje ili tipovi Kartica sadrži bijelu kovertu s odgovarajućim veličinama, tako da ne morate gubiti vrijeme ili novac koji kupuju pogrešne kartice. 25 Pozivi u obliku bazena za rođendane i prekretnice, uključujući 25 bijelih koverta, ovaj poziv u stilu razglednica nudi zabavni dizajn bazena i zelenila za rođendane, prekretnice za pozivanje gostiju koristeći jednostavne, ali efektivne pozivnice. Ovaj dizajn djeluje za djecu i odrasle također uključuju prekretnice rođendane poput 30. Rođendanski zabave za sve uzraste : Ovi rođendan poziva djeluje za mnoge dob i zabavne su kartice za prekretnice, kao što su 30. Koverte su uključene : 25 Veličina odgovarajuće veličine Bijele koverte uključene su u paket. 25 Pozicija za rođendan na bazenu sa 25 bijelih koverta. Dizajn u obliku akvarela u bazenu : Kartice ima zabavnu ručnu crtanu dizajn cijevi i drveća bazena. Kraft kutija uključena : Ovaj komplet je pakiran pažljivo u kutiji s plastičnim prozorom koji prikazuje sadržaj iznutra i da bi se lako umotao kao poklon. Stražnja strana kartice je bijela, a također i nosirana.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji