• Newbie
Katie Doodle-slatki 16 rođendanski ukrasi - slatki 16 pokloni za djevojčice - ukrasi za 16. rođendan za djevojčice-pokloni za 16. rođendan za djevojčice-uključuje 2007 Back-in Sign Rose Gold

Katie Doodle-slatki 16 rođendanski ukrasi - slatki 16 pokloni za djevojčice - ukrasi za 16. rođendan za djevojčice-pokloni za 16.

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Nabavite najbolji središnji dio zabave ili poklon sa ovim back-in znakom koji je dizajnirao i napravio u Sjedinjenim Državama isključivo Katie Doodle. Ovaj znak je savršen komad za razgovor za svaku sobu! Vašim gostima će se svidjeti podsjećanje na popularne događaje, filmove, muziku i zabavne činjenice iz te godine. Uključuje profesionalno edge štampani znak na premium 8x10 inčni debeli cardstock (neuramljen). Savršeno se uklapa u svaki okvir od 8x10 inča. U potrazi za party središta ili poklone? Pa ne tražite dalje! Ovaj znak je savršen ukras ili poklon koji će zauvijek njegovati!. Dizajniran i napravljen u SAD-u od strane Katie doodle. Imajte na umu da su sve kopije ili neovlaštene reprodukcije ovog umjetničkog djela strogo zabranjene zakonom o autorskim pravima Sjedinjenih Država. Ovaj znak je profesionalno štampan na premium kartonu debljine 8x10 inča (neuramljen). Dizajniran da vam pruži nezaboravan i nezaboravan događaj. Bilo da tražite ideje za poklone ili dekor za zabavu, ovo je savršen otisak za vas! Naša" Back in " znak uzima leđa u vremenu sa zabave činjenice i ističe onoga što se dogodilo u toj godini. Izvrstan za rođendanske zabave dekoracije, stol dekor, stranka usluge, centralni komadi, photo booth rekvizite, godišnjica poklone, proslave ili prekretnica događaja!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji