• Newbie
Glo Babyz silikonski podmetač za hvatanje hrane za bebe, malu djecu, & amp; Kids - Neklizajući silikonski materijal za hranu sa uključenom vrećicom za vezice )

Glo Babyz silikonski podmetač za hvatanje hrane za bebe, malu djecu, & amp; Kids - Neklizajući silikonski materijal za hranu sa uključenom

KM 7.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Napravljeno za vašeg mališana-silikonski podmetači za bebe su podigli RUB kako bi spriječili bilo kakvo prolijevanje ili nesreće sa curenjem. Poseban dodatak tome je hvatač hrane koji je napravljen da lako uzima tu preostalu hranu, a može biti i dodatni držač za hranu. Neklizajuće dno koje se može zalijepiti za bilo koju glatku površinu. Materijal vrhunskog kvaliteta-ovaj jedinstveni silikonski podmetač za bebe napravljen je od 100% bezbednog silikona za hranu, netoksičan, bez mirisa, bez BPA, ekološki t daje vam bilo kakav problem kada je u pitanju čišćenje. Jednostavno isperite vodom i sapunom i čuvajte na mašini za pranje sudova nakon upotrebe. Gnjavaža, bez stresa jedenje gdje god da krenete-samo lako zarolajte prostirku i umetnite je u uključenu torbu sa vezicama i možete stati u sve torbe koje možete donijeti na bilo koje putovanje i izlaske bez brige o njihovom neredu!. Savršeno za vašu bebu-ovo je jedan od najboljih poklona koje možete dati koji će biti koristan ne samo za bebu već i za vas! Ako ikada naš silikonski podmetač ne prevaziđe vaša očekivanja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam ponuditi povraćaj ili zamenu!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji