• Newbie
Thovsmoon Božićna torba Santa vreća sa crtačem Redera Crvena dostavna dizajn poklon torba Xmas predstavlja veliku veličinu 19.5 x27.5 (crveni jelen)

Thovsmoon Božićna torba Santa vreća sa crtačem Redera Crvena dostavna dizajn poklon torba Xmas predstavlja veliku veličinu 19.5 x27.5

KM 6.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Izdržljivi materijal platnene】 : Naše santa vreće izrađene su od visokokvalitetne platnene, izdržljive veličine, mašine koje se može prati, ekološki i sigurno kontaktirati s kožom, osiguravajući da vas vaša torba traje godinama da dođu! 【Veliki kapacitet】 : Veličina je 27 * 19 inča, što je dovoljno veliko da drži poklone za porodicu. Poput slatkiša, odjeće, igračaka itd. Torba. 【Najbolje za Božić】 : Imamo preko 8 stilova za izbor. Dodajte slatkiše ili igračke na naše izvlačeći platnene vreće po vašem izboru i zamotajte svoj poklon kao Santa. 【Rizik Besplatna kupovina】 : 100% garancija, 12-mesečne garancije i garancija za zamjenu. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim božićnim santa vrećima, kontaktirajte nas, pomoći ćemo vam da riješite svoj problem u roku od 24 sata. Otvaranje Thovsmoon Santa torbe na Božićno jutro zapravo su bili zabavni nego odmotavanje poklona - bilo je zabavno doći u torbu i ne znati što biste mogli sljedeći dodir i izvući. Zatvaranje za crtanje drži znatiželjne oči da zaviruju na poklone iznutra. Napravite utisak na božićno jutro ili na prazniku zajedno sa ovom vrećom punjenim poklonima ispod božićnog drvca. Osim toga, ova vreća olakšava prevoz poklona iz kuće na turističke događaje porodice ili zajednice. Nikad se nećete vratiti da povučete poklone rukom kada dobijete srdačnu dobrodošlicu kada stignete na svoju destinaciju noseći Santa's potpuno novu torbu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji