• Newbie
1965. Izvrsna art deco vintiage Collins radio zaliha! Vojna i zrakoplovna komunikacija WW2! Kupite 2 i 2. brodove u boji BESPLATNO! 100 dionica unikrilirano

1965. Izvrsna art deco vintiage Collins radio zaliha! Vojna i zrakoplovna komunikacija WW2! Kupite 2 i 2. brodove u boji BESPLATNO!

KM 2.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kupite 2, nabavite besplatnu dostavu na drugoj boji (maslina). Povijesna vojna i svemirska komunikacija co. Kupite 2, nabavite besplatnu dostavu na drugoj boji (maslina). Povijesna vojna i svemirska komunikacija co. Arthur Collins osnovao je Collins Radio 1933. u Cedar Rapids, Iowa, za dizajn i proizvodnju radio-talasnih radio opreme i opreme za industriju burge. Kako je njegova reputacija za fino kvalitetna i beskompromisna gradnja rasla, Collins je tražio vojska, naučna zajednica i veće radio stanice za posebnu opremu. Kompanija je zauzela svjetsku pažnju kada je isporučila opremu za uspostavljanje komunikacijske veze sa Expedicijom zadnjeg Admirala Richarda Byrda 1933. Tokom ovih početnih decenija Collins proizvodnje radio opreme, pouzdanosti i pouzdanosti karakterizirali su potražnju za opremom. Kao primjer, tokom pred-rat2 godine, nacionalna radio kompanija bila je glavni izvođač američke vojske. To se promijenilo sa američkim ulazom u Drugog svjetskog rata i Collins brzo postali glavni dobavljač radio i navigacijskog opreme koja se koristi u vojnoj pozorištu, gdje su potrebni beskompromisni učinak. Tokom hladnog rata, Collins Radio je nastavio proširiti svoj rad u svim fazama komunikacijskog polja, dok je proširio svoju tehnologiju u brojne druge discipline. Novi razvoj poput instrumenata za kontrolu leta, radio komunikacijski uređaji i satelitskih prijenosa glasa stvorili su velike mogućnosti na tržištu. Collins radio pružio je komunikaciju za uloga Amerike u svemirskoj trci, uključujući opremu za astronaute za komunikaciju sa zemljanim stanicama i opremom za praćenje i komunikaciju sa svemirskim brodom. Collins komunikacijska oprema korištena je za projekte Merkur, Blizanci i Apolon, pružajući glasovnu komunikaciju za svakog američkog astronauta koji putuju kroz svemir. 1973. godine, program SAD-a Skylab koristio je Collins opremu za pružanje komunikacije od astronauta do zemlje. Kupio ga je Rockwell International 1973. godine 2001. godine, avionike Rockwell se okrenula da bi formirala trenutni Collins Collins.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji