• Newbie
Rabbit Kitten remenje za mačke povodac za male životinje podesivi meki pojas i Set olova za zeko mačku malog ljubimca za hodanje, plava)

Rabbit Kitten remenje za mačke povodac za male životinje podesivi meki pojas i Set olova za zeko mačku malog ljubimca za hodanje,

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Za smanjenje vučenja i vučenja vrata vaših kućnih ljubimaca i čuvajte svog ljubimca sigurnim i udobnim. Mrežasti pojasevi nikada ne opterećuju vrat vašeg ljubimca i dizajnirani su od mekanog materijala za potpuni komfor vašeg krznenog prijatelja. Čičak trake su super jednostavne za pričvršćivanje oko vašeg ljubimca. Ovaj pojas u stilu prsluka je najsigurniji i najudobniji tip pojasa za vašeg zeca. Izrađen je od izdržljive poliesterske tkanine sa potpuno elastičnim povodcem od 120 cm. Ovaj pojas čini da rabbit uživa u puno vježbi i vremena za igru u vašoj bašti s njim. Dobro napravljen dizajn i visokokvalitetna izdržljiva mreža i najlon daju vašem zecu udobno iskustvo nošenja. Meka tekstura idealna je i za ljetne dane i tokom cijele godine zbog funkcije prozračnosti.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji