• Newbie
Satauko drvene plutajuće police za kuhinjski stalak za začine, rustikalni zidni držač za ključeve sa 4 kuke za ulazni Organizator, zidna viseća polica za kupatilo, stalak za kapute.

Satauko drvene plutajuće police za kuhinjski stalak za začine, rustikalni zidni držač za ključeve sa 4 kuke za ulazni Organizator,

KM 2.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ovaj stalak za kapute je takođe odličan za kačenje ključa od automobila, kaputa, šešira, torbe, kišobrana, ključeva, povodca za pse i kragne za mačke. Jedna mala zidna polica za čuvanje vaše pošte, novčanica, pisama, novina, časopisa, novčanika, dodatne opreme, malih biljaka, povodca za pse i još mnogo toga; dimenzija 16"D x 4,7"Š x 5,7"v. Plutajuća polica sadrži male i velike predmete kao što su mali okviri za slike, svijeće, pelene. Organizator za kupatilo i kuhinju : ova polica za odlaganje kuhinje može da organizuje vaše šolje, začin, ulje, limenke, kuhinjski papir i tako dalje. Ovaj stalak za kapute je takođe odličan za kačenje ključa od automobila, kaputa, šešira, torbe, kišobrana, ključeva, povodca za pse i kragne za mačke. Plutajuća polica sadrži male i velike predmete kao što su mali okviri za slike, svijeće, pelene. Multifunkcionalno skladište za djecu : ove zidne police sa kukama mogu pružiti dovoljno prostora za bebine Igračke, Knjige i plišane životinje i druge sitnice kod kuće. Satauko drvene plutajuće police za kuhinjski stalak za začine, rustikalni zidni držač za ključeve sa 4 kuke za ulazni Organizator, zidna viseća polica za kupatilo, stalak za kapute. Jedna mala zidna polica za čuvanje vaše pošte, novčanica, pisama, novina, časopisa, novčanika, dodatne opreme, malih biljaka, povodca za pse i još mnogo toga; dimenzija 16"D x 4,7"Š x 5,7"v. 4 kuke za ključeve : ova zidna polica ima 4 metalne robusne kuke, nudi visoku čvrstoću (Maks. Lijepo za prikazivanje okvira za fotografije, kolekcionarskih predmeta, saksija za cvijeće, ukrasnih svijeća itd. Lijepo za prikazivanje okvira za fotografije, kolekcionarskih predmeta, saksija za cvijeće, ukrasnih svijeća itd. Koristite ih kao policu za knjige koja štedi prostor, kao stalak za začine u kuhinji, za organizaciju hodnika ili u kupatilu za čuvanje šampona, regeneratora, sredstva za pranje lica, sapuna za tijelo, paste za zube, četkice za zube i drugih toaletnih potrepština!. Takođe možete imati dovoljno prostora za postavljanje mnogih stvari za kupatilo, kao što su toaletne potrepštine, peškiri, sitnice, Mali Aparati. Multifunkcionalno skladište za djecu : ove zidne police sa kukama mogu pružiti dovoljno prostora za bebine Igračke, Knjige i plišane životinje i druge sitnice kod kuće. Svestrana organizacija : funkcijska zidna polica može se promijeniti u policu za prikaz, komandnu policu za ulaz. ukupno opterećenje 35 lb), ključeve možete lako okačiti na ovu policu. Takođe možete imati dovoljno prostora za postavljanje mnogih stvari za kupatilo, kao što su toaletne potrepštine, peškiri, sitnice, Mali Aparati. ukupno opterećenje 35 lb), ključeve možete lako okačiti na ovu policu.Zidni Organizator ulaza : zidni je viseći organizator za ulaz, hodnik, foaje, ormar, blatobran.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji